Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Sony nabídne AV systémy do auta s navigací TomTom

3.9.2010, Jan Vítek, aktualita
Sony nabídne AV systémy do auta s navigací TomTom
Společnost Sony si připravila čelní jednotky do palubní desky Xplod XNV-L77BT/ 770BT a XNV-L66BT/ 660BT, které slibují kvalitní displej, snadné použivání a dobrý zvuk. Vybaveny budou také mapami od TomTom, díky nimž mohou tyto AV systémy...
Společnost Sony si připravila čelní jednotky do palubní desky Xplod XNV-L77BT/ 770BT a XNV-L66BT/ 660BT, které slibují kvalitní displej, snadné použivání a dobrý zvuk. Vybaveny budou také mapami od TomTom, díky nimž mohou tyto AV systémy fungovat i jako navigace.



Modely XNV-L77BT (se 7” širokoúhlým displejem) a XNV-L66BT (s 6,1” širokoúhlým displejem) také využívají všech předností online služeb TomTom včetně technologií HD Traffic, Local Search prostřednictvím Google a Safety Alerts. HD Traffic dokáže poskytovat přesné a aktuální informace o dopravě s aktualizací jednou za tři minuty a nabídku alternativních cest pro vyhnutí se zácpám.

Local Search nám umožní najít třeba nejbližší restauraci nebo jiný bod zájmu a to v celkem 45 zemích Evropy, pro něž tu jsou mapové podklady. Ty se u obou zobrazují na displeji s rozlišením WVGA (800 x 480). Dále budeme moci připojit řadu přehrávačů, jako jsou Walkman, iPod, iPhone a běžné USB disky. Dále je tu také integrovaný Bluetooth pro bezdrátové streamování hudby z mobilních telefonů a pro hands-free telefonování.

Nové AV navigační systémy do automobilu Xplod budou k dostání od listopadu 2010, předběžné ceny jsou následující: model XNV-L77BT (37000 Kč), model XNV-L66BT (31000 Kč).

Zdroj: TZ Sony