Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
25.1.2007, Jan Vítek, aktualita
Společnost Sony nastavila vypuštění své nejnovější herní konzole Playstation3 na 23. březen tohoto roku. Zákazníci v Japonsku a Spojených státech přitom již mohli nakupovat od poloviny listopadu minulého roku, což je ostatně klasický scénář...
maiki | 26.1.200710:34
PS3 je kazdopadne jedina konzole, ktera se da oznacovat jako ­"next gen­". Takze kdo bude chtit prejit na ­"lepsi­" z PS2 nebo Xboxu tak mu nic jineho pro dalsich par let nezbyde ­(PC samozrejme nepocitam­). Poridil jsem si v zari Xbox 360 a uz mi lezi pres 2 mesice v krabici ­- hlucne DVD pri hrani her, jednou mi z nej samovolne vypadnul nadstandarni pevny disk ­(u PS3 je disk soucasti kazde konzole­), vzadu se zrejme diky vlivu nadmerneho tepla daji od sebe odklizit kryty ­(nic nedrzi na sroubech ale umelohmotnych zapadkach jako nejaka hracka­). Byl jsem v roce 2002 zastancem tehdejsiho prulomoveho Xboxu, ale X360 je uplne z tehle cesty. Je to konzole delana jakoby na efekt se spoustou neduhu tykajicich se jejiho problemoveho a hlucneho provozu. Nehodi se zkratka do poklidu obyvaciho pokoje, spis na nejake vykricene trziste. A bila barva zapada tak maximalne v kuchyni vedle sporaku. Co se Nintendo Wii tyka tak je zajimava myslenka si zamavat v obyvacim pokoji treba s babickou, a tim to asi tak konci.
Odpovědět0  0
Potoo | 25.1.200717:53
Tak vzhledem k tomu, ze v USA stoji 60GB verze 599 dolaru, tak jsou uvedeny ceny pekna zlodejina. Jinak na tomshardware se týhle konzoli trosku venovali. Meli prave tu drazsi verzi s 60GB diskem. Kvalita obrazu pokud nemate telku s HDMI konektorem a podporou HD rozliseni je zalostna. Na kvalitu obrazu na 24 palcovym LCD si dost stezovali. Nastaveni konzole je pomerne zdlouhave, problemy jsou i v tom, ze pres HDMI napriklad odmita behat zvuk. Co se tyka hry Resistance, tak udajne neni zrovna o co stat. Mnoha prostredi jsou stereotypni, casto se objevi odflaknute textury napriklad na dverich domu, do kterych se neda vstoupit. Nektera mista vypadaji nedodelane nebo chude, proste neda se o tom mluvit jako o konkurenci k Gears of War na Xboxu360. A zvlast pokud bude ta cena tak premrstena, tak se nedivim, ze se PS3 nedavaj velky nadeje.
Odpovědět0  0
instinct_bob (197) | 25.1.200710:32
... ale neuvidí, neuvidí ...
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.