Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Sony potvrzuje příchod nových modelů VAIO E a C

16.6.2011, Jan Vítek, aktualita
Sony potvrzuje příchod nových modelů VAIO E a C
Společnost Sony se nechala slyšet, že příští měsíc opravdu přijde s aktualizovanými modely notebooků VAIO E a C, které využijí populární mobilní platformy Intel Huron River a AMD Brazos. VAIO C nabídne 14" a 15,5" úhlopříčky obrazovek, na...
Společnost Sony se nechala slyšet, že příští měsíc opravdu přijde s aktualizovanými modely notebooků VAIO E a C, které využijí populární mobilní platformy Intel Huron River a AMD Brazos. VAIO C nabídne 14" a 15,5" úhlopříčky obrazovek, na výběr bude mezi červenou a modrou barvou (Neon Red, Thunder Blue) a do její výbavy patří dále Core i3/i5 Sandy Bridge, integrovaná nebo samostatná grafika (Radeon HD 6630 s 1 GB paměti), HD webkamera se senzorem značky Exmor, podsvícená klávesnice (volitelně), podpora WiDi a výdrž na baterie až 9 hodin (8 hodin u 15,5" verze).



VAIO C budou dodávány s OS Windows Home Premium a jejich cena začne na 730 USD, zatímco modely VAIO E se budou prodávat ve stejných velikostech s cenou od 550 USD. Vybrat si ale budeme mezi bílým, modrým, černým a růžovým zbarvením, přičemž nám Sony slibuje povrch, na němž nebudou vidět otisky prstů.

Těšit se také můžeme na touchpad s texturou, klávesnici rozprostírající se od okraje k okraji (numerický blok už není překvapením) a kromě Core i3 a i5 budou tyto modely k dispozici také ve slabším provedení s AMD E-350 (pouze 15,5" velikost) a volitelným vybavením se stala také mechanika Blu-ray.

Tyto novinky dává Sony k předobjednání od 19. června a na trh se reálně dostanou příští měsíc.

Zdroj: TCM