Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Sony vypustí růžové produkty na podporu boje s rakovinou

4.10.2007, Marek Štelčík, aktualita
Sony vypustí růžové produkty na podporu boje s rakovinou
Společnost Sony oznámila a vypustila novou sérii produktů nesoucí růžovou barvu. Ta potěší zajisté vzhledově především ženy, ale navíc důvod nové barevné série má hlubší základ. Růžové produkty budou určené na podporu boje s rakovinou, kdy...
Společnost Sony oznámila a vypustila novou sérii produktů nesoucí růžovou barvu. Ta potěší zajisté vzhledově především ženy, ale navíc důvod nové barevné série má hlubší základ. Růžové produkty budou určené na podporu boje s rakovinou, kdy z každého prodaného kusu poputuje určitá částka do nadace zabývající se bojem s tímto onemocněním.



Za každý prodaný růžový notebook VAIO CR poputuje částka 75 amerických dolarů a za NWZ-A816 Walkman multimediální přehrávač a přenosný DVD přehrávač DVP-FX810 bude darováno shodně 10 amerických dolarů. Notebook nese procesor Intel Core 2 Duo na frekvenci 2,2GHz (T7500) a osazen je 2GB DDR2 667MHz operační paměti. Nechybí 200GB pevný disk a DVD vypalovačka. Grafický čip je zabudovaný v čipové sadě Intel 965GM a notebook má 14“ displej s rozlišením 1280 x 800 pixelů. Za notebook zaplatíte 1370 amerických dolarů.



Přehrávač Walkman s 4GB pamětí, 2“ displejem s rozlišením 240 x 320 pixelů a výdrží na baterii až 33 hodin bude stát 150 dolarů. Cena přenosného DVD přehrávače je 190 dolarů. V prodeji se objeví od 8. října a objednávat můžete na stránkách společnosti či skrze autorizované dealery.

Zdroj: Reghardware