Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Specifikace Thermaltake Xaser VI a Armor+ na světě

2.10.2007, Jan Vítek, aktualita
Specifikace Thermaltake Xaser VI a Armor+ na světě
Společnost Thermaltake se nedávno pochlubila oceněním National Invention and Creation za rok 2007 a při té příležitosti představila nové skříně Thermaltake XaserVI a Armor+. Avšak informace o nich byly velmi vágní a to teď firma napravuje...
Společnost Thermaltake se nedávno pochlubila oceněním National Invention and Creation za rok 2007 a při té příležitosti představila nové skříně Thermaltake XaserVI a Armor+. Avšak informace o nich byly velmi vágní a to teď firma napravuje a vydává již podrobné specifikace.



Ty si můžete sami stáhnout zde (zip, 750 kB) v podobě několika obrázků, z nichž každý je věnován určitému modelu. Skříně obsahují posuvnou horní kapotu, pod níž je extra místo pro malé nástroje a příslušenství. Dále je zde odnímatelná šachta pro pevné disky, stejně tak odnímatelný tray základní desky. Namísto klasických sedmi záslepek pro rozšiřující karty je jich k dispozici hned deset a externích mechanikových pozic zde máme čtrnáct. A jak si Thermaltake v poslední době zvykl, využívá i zde bezšroubkové uchycení mechanik, disků, karet i bočnic.

Co se týče Armor+, pak ten se dodává ve čtyřech verzích, z nichž dvě jsou vybaveny LCS - Liquid Cooling System, tedy zabudovaným vodním chlazením. XaserVI se dodává dokonce v osmi verzích, i když ty se liší v podstatě pouze vnějším kabátem a jeho barvou. Z nich jsou čtyři již vybaveny LCS a ostatní můžete později dokoupením příslušného kitu na LCS verze upgradovat.

Zdroj: Thermaltake