Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
1.10.2001, Petr Klabazňa, aktualita
Více o této nejnovější verzi (včetně výćtu novinek!) se můžěte dočíst po kliknutí a samotný obchod pak naleznete zde: http://www.acomp.cz/ .. design je laděn do modra, což je příjemné, a tak si již jen stačí vybrat z široké nabídky nějaké...
peatro (1) | 5.1.201015:19
Neketri z vas resi jestli zakoupit vyrobek v zahranici nebo doma. Urcite je lepsi zakoupit vyrobek tvix u domaciho dodavatele, ale nejsem si jist jest­-li acomp je zrovna tou nejlepsi volbou.
Ma zkusenost s acomp je velice spatna, prvni vyrobek byl upne spatny ani se nerozjel, nenabootoval, byl odeslan k reklamaci a vymenen za druhy tvix 6500, uz zarazejici bylo ze bylo pouze vymeneno zarizeni samotne, prislusenstvi zustalo puvodni, s cim se asi pri reklamaci sony vyrobku ci panasonicu nekde v napr. v datartu urcite nepotkate. Delalo to na me dojem, jako kdybych zakoupil vyrobek nekde na nadrazi ve vietnamskem stanku nebo trznici.
Nejhorsi na tom bylo ze i nove vymenene zbozi bylo spatne, jak uz bylo zde mnohokrat zminovano vypadky HDMI, ztraty dat z HDD, nemoznost zapisu na HDD aniz by se vyskytla chyba nebo poskodila slozka, dale velmi hlasita hlucici odezva pravdepodobne vetraku pri zahrati pristroje.
Tedy i druhy vyrobek jsem odeslal k reklamaci kde cele vyrizeni trvalo zbytecne dlouho 28 dni, pravdepodobne protoze jsem se chtel z acompem rozloucit dat jim sbohem, ze uz nic od nich nechcu.
No vyrizeni reklamace, tedy odpoved na zavady vyrobku, ktere jsou uz tady proflakle a zname, byly prekvapujici. Vyjadreni servisu, neshledali zadne vady vyrobku, vyrobek je v poradku, jedna se pravdepodobne o vadny HDD. Kdyz opomenu ze zavady byly udavany 3, odezva servisu byla pouze k jedne z nich, o to k zapisovani dat na HDD, o kterem jsem si z pocatku take myslel, ze je vadny, tedy odeslal jsem ho na testy svazku a zkusebni formaty 5­-ti hodinove 2x jdouci po sobe a bylo vse v poradku, samozdrejme verim servisu provadeji tuto kontrolu jelikoz po vlozeni HDD do ramecku a pripojeni k PC muzu dalat s nim psi kusy.
Tim chci rict, ze zakoupeni elektroniky u ACOMP je stejne jako zakoupeni elektroniky u vietnamskeho prekupnika na trznici nekde na nadrazi.cesta Vymoci sve prava spotrebitele je nekdy trnita a jak jinak nazvat lidi provadejici tento servis jinak nez podvodniky a jejich jednani jinak nez podvod! Tim chci upozornit vas ostatni kde svuj budouci vyrobek zakoupite.
Ja budu muset zaplatit treti stranu jako servis z kulatym razitkem abych se domohl sveho prava spotrebitele a vyhral nad chamtivosti cesko ­- cinskych ­(vietnamskych­) obchodniku znacka ACOMP a potom zadat svou vzniklou skodu k uhrade. Po teto spatne zkusenosti bych si u firmy acomp nekupil ani datovy kabel za 50 korun!!
Po napsani teto recenze na firmu Acomp jsem byl nekolikrat banovan a moje recenze byla smazana protojsem se rozhodl zalozit domenu ACOMP­-REKLAMACE.CZ kde se dozvite jak pravne s nejmensimi naklady docilit sve reklamace a zvitezit nad chamtivosti.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.