Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Spotify Plus: plán za $0,99 s neomezeným přeskakováním, ale i reklamami, v testu

5.8.2021, Milan Šurkala, aktualita
Spotify Plus: plán za $0,99 s neomezeným přeskakováním, ale i reklamami, v testu
Vedle služby YouTube se rýsuje na nový plán předplatného i u streamovací služby Spotify. Ta zkouší Spotify Plus za 0,99 USD měsíčně, nicméně reklamy zůstanou. Uživatelé ale dostanou pár užitečných věcí navíc.
Streamovací služba Spotify u vybraných uživatelů zkouší nový plán předplatného Spotify Plus. To by doplnilo bezplatný plán Free, který je financován pomocí reklam a přináší několik dalších omezení. Uživatel si v tom bezplatném může přeskočit skladbu jen 6krát za hodinu, na telefonu si nemůže poslechnout jakoukoli skladbu dle libosti (pouze náhodný poslech playlistu) a nemůže si stahovat skladby pro offline poslech. Neomezené přeskakování, možnost poslechnout si cokoli kdekoli, stahování pro offline poslech i absenci reklam nabízí plán Premium za 9,99 USD měsíčně (u nás 5,99 EUR). Jsou i další plány jako Duo pro 2 účty (7,99 EUR), Student (2,99 EUR) nebo Family (9,99 EUR).
 
Spotify Plus
 
Spotify Plus by mělo stát jen 0,99 USD měsíčně, nicméně reklamy stále zůstanou. Tato částka má uživatelům nabídnout možnost neomezených přeskakování skladeb včetně možnosti výběru skladeb pro přehrávání (bezplatný plán má na telefonu jen náhodné přehrávání playlistu). Má tak být blíže bezplatnému plánu s reklamami, kde se ale za malý poplatek můžete zbavit některých otravných omezení. Zda se Spotify Plus stane standardní součástí nabídky, to ukáže až čas.
 


Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.