Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Svět PDA pro tento týden

23.11.2002, Petr Hájek, článek
Svět PDA pro tento týden
Ve stručném týdenním sumáři můžete přehledně a rychle zjistit, zda Vám neuniklo něco co Vás zajímá - aneb co týden dal na našem webu.
Pondělí, 18. listopadu 2002
Firma ATI představila nový grafický akcelerátor pro všechna PDA zařízení IMAGEON 3200, po krušném pracovním dni se můžete uklidnit s akčně postřehovou hrou Ball 2 pro Palmáče.

V krátkých zprávách se dozvíte: O perfektní recenzi ViewSonic V35, jaké společné kroky plánují IBM a Sharp, také o chystané konferenci Microsoft Embedded & Mobile Developer, kde se (mimo jiné) dá sehnat T-Mobile MDA za 9.999,- Kč, no a na závěr se můžete podívat na 100 obrázků HP iPAQ Pocket PC H5450.

Úterý, 19. listopadu 2002
Dnes se představí fajnová pouzdra pro Sony Clié řady NR60, NR70V a v recenzi programu SharkPoint je řeč o využití propojení GPS modulu a Palmu jako pokročilého analyzátoru ponoru.

V krátkých zprávách se dozvíte: Jak vypadají hodinky WRIST PDA na Palm OS, o zajímavém preview Pocket PC Dell Axim X5 a také o variaci na Bluetooth technologii - novém standardu bezdrátové komunikace nazvaném Wireless USB.

Středa, 20. listopadu 2002
Malá úvaha nad anketou na téma "nutnost mobilních dat" - téma zda lidé stojí o mobilní přístup k datům, rovněž se představil velice neobvyklý Pocket PC na CE.NET PPT 8800.

V krátkých zprávách se dozvíte: Kdy budou na trhu CompactFlash karty kapacit až 3GB, o skvěle řešeném Bluetooth GPS externím zařízení, podíváte se na další desítky screenshotů z Dell Axim X5 a na závěr se ještě představí neobyčejné technické zařízení - Springboard modul pro Visory umožňující zjišťovat hladinu glukózy v krvi.

Čtvrtek, 21. listopadu 2002
Další horké zprávy dorazily ze světa - tentokrát o gigantické krádeži 1.400 smartfounů Orange SPV.

V krátkých zprávách se dozvíte: Kde si přečíst recenzi Linuxového Yopy 3000, který je ten nejmenší a nejlehčí PDA na trhu a také můžete zavítat do velmi neobvyklého počítačového muzea.

Pátek, 22.listopadu 2002
V pátek se psalo o neuvěřitelně vypadající automobilové závodní hře Mini-TransCanada připomínající kapesní Need for Speed a představil se nám ZAURUS SL-C700.

V krátkých zprávách se dozvíte: Jak si stojí prodejnost Palm Zire v Evropě, o elegantní Bluetooth bondovce a také zjistíte, jaký je rozdíl mezi reflexivním a transreflexivním displejem.