Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Svět PDA pro tento týden

30.11.2002, Petr Hájek, článek
Svět PDA pro tento týden
Ve stručném týdenním sumáři můžete přehledně a rychle zjistit, zda Vám neuniklo něco co Vás zajímá - aneb co týden dal na našem webu.
Pondělí, 25. listopadu 2002
V pondělí se dozvíte, že některé notebooky ničí mužství, s programem FaceChat si můžete zachatovat (nejen) v práci, a to jak přes BT tak IrDA - dokonce nechybí ani oblíbené smajlíky.

V krátkých zprávách se dozvíte: O nových PDA DELLu X3 a X7 - dalších pokračovatelích Aximácké série, o hodinkách WRIST PDA s vestavěným Palmem, jak vidí budoucnost platformy Palm zkušený zahraniční novinář Mike Cane a ještě se můžete podívat, kdo zvítězil na veletrhu COMDEX v jaké kategorii.

Úterý, 26. listopadu 2002
Dnes se mluvilo o tom, jak si stojí technologie Bluetooth a také jsme představili sympatický smartfoun SPH i-330 od Samsungu.

V krátkých zprávách se dozvíte: Kde sehnat emulátor Sony Clié, o neuvěřitelném nástupu MMS zpráv v zemi vycházejícího slunce a také o tom, kde hledat zajímavé obrázky chystaného mobilu SL55 od firmy Siemens.

Středa, 27. listopadu 2002
V krátkých zprávách se dozvíte: O plánovaném zdražení Flash pamětí až o 40%.

Čtvrtek, 28. listopadu 2002
V krátkých zprávách se dozvíte: O svérázeném pohledu amerických soudů na elektronické diáře a také jak na tom budou HP iPAQ Pocket PC série H5400 s grafikou.

Pátek, 29. listopadu 2002
Dnes se dozvíte, že cenová válka výrobců komponent sníží ceny PDA a rovněž bude řeč o zpracování velmi rozsáhlé, 22ti svazkové encyklopedie pro Palmáče.

V krátkých zprávách se dozvíte: Informace o stránkách píšících o Pocket PC DELL Axim X5 a také kdo připravuje remake legendární hry Civilizace v rozlišení až 320 x 480.