Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Svět PDA pro tento týden

28.12.2002, Petr Hájek, článek
Svět PDA pro tento týden
Ve stručném týdenním sumáři můžete přehledně a rychle zjistit, zda Vám neuniklo něco co Vás zajímá - aneb co týden dal na našem webu.
Vážení čtenáři, pokud si přejete dostávat pravidelný týdenní přehled článků podobný tomuto, můžete využít naší zasílací služby.

Pondělí, 23. prosince 2002
Po nebývalém ohlasu na článek o výdrži akumulátoru při přetaktování procesoru Motorola Dragonball z 33 MHz na 66 MHz jej doplňujeme také o informace, jak prodlouží výdrž podtaktování na 22 MHz. Představili jsme µPDA od společnosti Intrinsync - přístroj navržený pro vývojáře, který dostal do vínku spoustu neobyčejných vlastností. V recenzi herního titulu 1492: Conquest of Brain Teasers se předvedly celkem tři logické hry.

V krátkých zprávách se dozvíte: Jak vidí situaci na PDA poli pro příští rok v křišťálové kouli analytikové ze Strategy Analytics, kde hledat projekt SynCE - program poskytující propojení mezi Pocket PC nebo Win CE a Unixovým systémem a také kde najít rozhovor, ve kterém se dozvíte opravdu vše o Palm OS5.

Vzhledem k Vánočním svátkům 24.-26.12. se na webu Svět PDA nepublikovalo.

Pátek, 27. prosince 2002
Dnes jsme se podívali, co nového přináší upgrade ROM u komunikátoru T-Mobile MDA. Popsali jsme také obchodně-strategickou hru Taipan.

V krátkých zprávách se dozvíte: O zajímavém diskuzním fóru, ve kterém se uživatelé z celého světa předhánějí, kdo dá svému PDA šílenější jméno a dále si ještě můžete přečíst, jaké byly ty nejlepší mobily a handheldy roku 2002.