Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Svět PDA pro tento týden

7.12.2002, Petr Hájek, článek
Svět PDA pro tento týden
Ve stručném týdenním sumáři můžete přehledně a rychle zjistit, zda Vám neuniklo něco co Vás zajímá - aneb co týden dal na našem webu.
Pondělí, 2. prosince 2002
Dnes se psalo o tom, zda je "Mikrosoftí smartfoun" Orange SPV: Pomocník nebo ... ?, představili jsme komunikátor od formy Eten InfoTouch P600 a rovněž jsme přinesli pár zajímavostí z konference Microsoftu.

V krátkých zprávách se dozvíte: O neobvyklé úvaze na téma "PDA přístroje nejsou připraveny na dnešní trh?", kde najít opravdu vynikajicí fotky HP iPAQu H5450 a také o tom, kde se dají najít volně šiřitelná videa pro Pocket PC.

Úterý, 3. prosince 2002
V úterý se dozvíte, kam se na PDA ztrácí paměť, jak si v příštích letech možná povede technologie GPRS a k downloadu máte nachystanou skvělou utilitku Graffiti Anywhere, díky které můžete psát Graffiti znaky na celém displeji.

V krátkých zprávách se dozvíte: O online Casinu, kde se dá hrát i přes Pocket PC, o předělávce legendárního emulátoru kolotočových her MAME pro Palm OS 5 a také si můžete přečíst recenzi na "Chytré hodinky" WRIST PDA ve verzi pro Pocket PC.

Středa, 4. prosince 2002
Nejdřív se představila další čínská Pocket PC hvězda XP 100, pak se mluvilo o recenzi 128MB MMC paměťové karty, dále se dozvíte, jak ARM, HP, Motorola, TI a RealNetworks licencují Symbian, také byla řeč o tom, které eKnihy se nejvíce prodávaly v listopadu a pro odreagování si můžete stáhnout věru neobvykle pojaté šipky Devil Darts.

Čtvrtek, 5. prosince 2002
Ve čtvrtek se můžete těšit na zprávu o Teletextu pro Nokia Series 60 smartfouny a o trošku recesivně pojaté akci Dom Perignon III - světové soutěži těch nejhbitějších psavců o nebvyklou cenu.

V krátkých zprávách se dozvíte: Který PDA je pro Vás ten pravý, podíváte se, jak vypadá Sony Clié NX70V zevnitř, jen pro Vaše oko zatančí ladné striptérky z produktu Pocket Strippoker II: The Video Edition a dozvíte se, jak vypadá počasíčko v kapse.

Pátek, 6. prosince 2002
Dnes byla zajímavostí č. 1 šokující zpráva z mobilního světa - vypadá to, že se blíží konec spolku Sony Ericsson, také čtení o neobvyklé vývojářské politice kolem smartfounu Orange SPV jistě stojí za zamyšlení a můžete si stáhnout prográmek simulující pěkně vyvedené rafičkové animované hodiny.

V krátkých zprávách se dozvíte: O miniaturním fotoaparátu s tloušťkou 2mm vyvinutém v Japonsku a o tom, že GSM sítě se zprovozňují už i v Afghánistánu.