Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Svět PDA pro tento týden

21.12.2002, Petr Hájek, článek
Svět PDA pro tento týden
Ve stručném týdenním sumáři můžete přehledně a rychle zjistit, zda Vám neuniklo něco co Vás zajímá - aneb co týden dal na našem webu.
Pondělí, 16. prosince 2002
První část seriálu o smartfounech začíná rozdělením známých digitálních pomocníků v článku "Proč Smartfoun". Velké pozdvižení ve světě vzbudila zpráva, že T-Mobile stahuje z důvodu chybového firmware Nokii 7210. Technicky založené jedince jistě zaujmou informace o komunikátoru Eten P700 s procesorem XScale na 400 MHz a dalšími zajímavými parametry.

V krátkých zprávách se dozvíte: Kde sehnat video z Pána Prstenů přepracované pro PDA a jak vypadá jeden z nejdokonalejších dálkových ovladačů vůbec.

Úterý, 17. prosince 2002
HTC Tanager - druhý smartfoun se systémem Stinger a mladší bratr Orange SPV se chystá na trh, podívali jsme se, jaké má vlastnosti. Rovněž se dozvíte, zda Legend Palm 168 bude zrodem Legendy.

V krátkých zprávách se dozvíte: Jak vypadá smartfoun jako MP3-man, kde najdete skvělé fotky lowendových PDA a informaci o tom, jak se nám java pěkně vybarvuje.

Středa, 18. prosince 2002
Dnes se představil další neobvyklý smartfoun - N1 Neonode, čeká Vás pár nových fotek PDA Dell Axim X5 a zpráva o tom, že iPAQy budou od příště s vestavěným dálkovým ovládáním. Také si můžete přečíst o perfektním šachovém programu Chessmaster, který je k dispozici už i pro platformu Palm.

V krátkých zprávách se dozvíte: Co lidem vadí na Palmech nejvíc a kdy budou v Evropě sítě třetí generace.

Čtvrtek, 19. prosince 2002
Seriál o smartfounech pokračuje druhým dílem, tentokrát s podtitulem "Jak se žije s Nokií 7650" a také jsme představili Pocket PC PocketGear 2030.

V krátkých zprávách se dozvíte: Kde najít perfetktní recenzi PDA Dell Axim X5 a eKnihy pro vědecky založené povahy a také že kyberteroristé plánují na rok 2003 velké věci.

Pátek, 20. prosince 2002
Jak ovlivní přetaktování procesoru výdrž je název dnešního malého testu se zajímavým výsledkem.

V krátkých zprávách se dozvíte: Jak dostat do Palm Zire a Tungsten T češtinu, kde vyhrát Tablet PC, jak vypadá web svérázných badatelů v nitrech komunikátorů a že Sony a Matsushita plánují vlastní systém na bázi Linuxu pro domácí elektronická zařízení.