Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Svět PDA pro tento týden

18.1.2003, Petr Hájek, článek
Svět PDA pro tento týden
Ve stručném týdenním sumáři můžete přehledně a rychle zjistit, zda Vám neuniklo něco co Vás zajímá - aneb co týden dal na našem webu.
Pondělí, 13. ledna 2003
Objevilo se Mini-PC - Další platforma na obzoru, od dnešního dne si také Svět sítí podává ruce se skupinou serverů Světa hardware. Na trh se brzy chystá GARMIN iQue 3600 - první PDA s přímo integrovaným GPS a první Palm v historii s 32 MB RAM.

V krátkých zprávách se dozvíte: O SanDisk Connect - sloučení WiFi a paměťové karty a kde si přečíst recenzi Pocket PC Medion MDPPC 100.

Úterý, 14. ledna 2003
Představili jsme Legend Pocket PC - další neobvyklé PDA a uspořádali jednodenní minisoutěž o plnou verzi hry Pikoban pro Palmáče. Také se dnes můžete podívat, jak dopadla soutěž o vytvoření nejvtipnějšího obrázku s PDA tématikou.

V krátkých zprávách se dozvíte: Kde si prohlédnout Sony Clié PEG-NZ90 ze všech stran, o uvedení komunikátoru Samsung SPHi-500 na zahraniční trh a o Sound ID - bondovce, která jako první implementuje unikátní technologii, díky které se zvuk pro každého člověka jinak frekvenčně upravuje.

Středa, 15. ledna 2003
Na světových výstavách se poprvé předvedly přístroje LYRA RD2780 a Media2Go, také se dozvíte, jak vypadá slovník ve smartfounu.

V krátkých zprávách se dozvíte: Jak vypadá domácí Bluetooth telefon, kde najít informace o cracknutí smartfounu Orange SPV a také kdo vyhrál v Pikobaní soutěži.

Čtvrtek, 16. ledna 2003
Skutečně neobvyklá zpráva dorazila ze světa - Microsoft zveřejní zdrojové kódy svých systémů, pro hráče-fajnšmekry jsme zrecenzovali a popsali Dragon's Breed - Fantasy strategickou hru s prvky RPG odehrávající se v zemi plné draků. Pořádek v kontaktech Vám pomůže udržet aplikace DataPilot 2.8 - program synchronizující kontaky mezi mobilem, PDA i PC.

V krátkých zprávách se dozvíte: O FXCube Bluetooth - BT rolovací klávesnici a o zajímavé recenzi HP iPAQu H1910 tentokrát napsané jemnou ženskou ručkou.

Pátek, 17. ledna 2003
Představili jsme Linuxové PDA CDL Paron MPC a projekt WinamPAQ - Přehrávač MP3 a OGG souborů pro Pocket PC, také Vás čeká exkluzivní fotografie nového prototypu PDA od HP.

V krátkých zprávách se dozvíte: Kde sehnat atmosférický šetřič obrazovky na motivy filmu Matrix a kde najít AximSite - oázu všech přííznivců PDA Dell Axim X5.