Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Svět PDA pro tento týden

11.1.2003, Petr Hájek, článek
Svět PDA pro tento týden
Ve stručném týdenním sumáři můžete přehledně a rychle zjistit, zda Vám neuniklo něco co Vás zajímá - aneb co týden dal na našem webu.
Pondělí, 6. ledna 2003
V pondělí jsme publikovali poslední část seriálu pro začátečníky s názvem "Jak začít pracovat".

Úterý, 7. ledna 2003
Zajímavou technologickou novinkou je HDD Travelstar C4K40 od Hitachi a IBM, který nabízí na poměry PDA úžasnou kapacitu - až 40 GB. Motorola inovuje svoji BT Handsfree, vzhled zůstává stejný, inovací doznala výdrž a také interoperabilita - bondovka si rozumí s více zařízeními a poskytuje stabilnější propojení.

V krátkých zprávách se dozvíte: Kdo vyhrál v psací soutěži Dom Perignon III napsáním 84 slov za minutu a jak krušný život měli dosud SMSkáři v Číně.

Středa, 8. ledna 2003
Dnešní článek Vám prozradí, jaké jsou ty nejprodávanější eKnihy za Prosinec 2002, jak vypadá Master Thief 3D a s ním i budoucnost 3D her na PDA. Ctitelé kvalitního softu si můžou přečíst o 1st AID & Emergencies, volně šiřitelném domácím lékaři v kapse.

V krátkých zprávách se dozvíte: O projektu webovského offline a eBook prohlížeče Plucker a zda je Tablet PC vhodný opravdu "pro celou rodinu".

Čtvrtek, 9. ledna 2003
Ukážeme Vám, jak vypadá Sony Ericsson P800 a Symbian OS 7.0 v akci, také jsme přinesli recenzi souborového manažeru Pocket Commander pro Pocket PC platformu a informovali o projektu GoBoy - GameBoy emulátoru pro Nokii 7650.

V krátkých zprávách se dozvíte: Svět PDA hledá servisáky a bastlíře, o klávesničce Mini Keyboard pro komunikátory s Pocket PC 2002 Phone Edition.

Pátek, 10. ledna 2003
Sony Clié PEG-NZ90 - Další z "Klijáků" představen, v tradici ostatních výrobků od Sony jde opět o sympaticky neobvyklý hardware. Také si můžete přečíst, co nabízí 6 nových kousků mobilů a smartfounů od Motoroly - Motorola C350, 388c, V600, T725, A835 a E380.