Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Svět PDA pro tento týden

1.2.2003, Petr Hájek, článek
Svět PDA pro tento týden
Ve stručném týdenním sumáři můžete přehledně a rychle zjistit, zda Vám neuniklo něco co Vás zajímá - aneb co týden dal na našem webu.
Pondělí, 27. ledna 2003
V pondělí se můžete podívat, jak vypadá mobil s OLED displejem, představily se dvě další krásky z Finska - Nokia 3520 a Nokia 3560 a pro sběratele eKnih tu dnes máme do sbírky další titul - Treasure Island od Roberta Louise Stevensona.

V krátkých zprávách se dozvíte: Kdo vyhrál v soutěži o tři slovníky Lingea Lexicon 2002 a kde hledat stolní čtečku paměťových karet, která umí pracovat se všemi formáty dostupnými pro PDA.

Úterý, 28. ledna 2003
V úterý se představilo Sony Clié PEG-SJ33, Siemens oznámil svoji řadu módních mobilů Xelibri a také se mluvilo o Odyssey - jedné z prvních pořádných her pro smartfoun Orange SPV.

V krátkých zprávách se dozvíte: Eurotel i T-Mobile vyměňují nabíječky, GPRS již funguje i na Oskartách, Doom pro Sony Ericsson P800.

Středa, 29. ledna 2003
Dnes si můžete sami vizuálně porovnat, který z přístrojů Siemens S55, Orange SPV a Sony Ericsson P800 má nejlepší displej. Také se dozvíte, kde hledat zajímavá hliníková pouzdra chránící Vaše PDA před nešetrným zacházením. Pro hudebníky s Palmem v kapse tu dnes máme noticku na program Perfect Beat, který pohlídá, aby nevypadli z rytmu.

V krátkých zprávách se dozvíte: Alaska Cove 64 - Mexické PDA, Palm Tungsten W se již prodává, taktování XScale procesorů programem Pocket Hack Master.

Čtvrtek, 30. ledna 2003
Přinesli jsme Vám recenzi produktu World off-line od firmy Sunnysoft, se kterou si můžete zasoutěžit o tři plné verze tohoto programu.

V krátkých zprávách se dozvíte: Jak vypadá mix mezi klávesnicí a myší, co chystá Sony pro lepší zabezpečení paměťových karet Memory Stick, o chystaném Pocket PC komunikátoru s vestavěným digitálním fotoaparátem - PDA jménem IPA-C1 a o prodloužení spolupráce mezi Sony a Ericssonem.

Pátek, 31. ledna 2003
Dnes se dozvíte, jak vypadá Cell Phone Stun Gun, přístroj navržený pro sebeobranu a maskující se jako mobil.

V krátkých zprávách se dozvíte: O dalším pokračování článku "Linux na handheldech iPAQ" na webu ROOT, Sanyo distribuuje první mobily vybavené OLED displeji, jak vypadá Bluetooth čtečka čárových kódů a co nového čeká klienty GE Capital Bank.