Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Svět PDA pro tento týden

8.2.2003, Petr Hájek, článek
Svět PDA pro tento týden
Ve stručném týdenním sumáři můžete přehledně a rychle zjistit, zda Vám neuniklo něco co Vás zajímá - aneb co týden dal na našem webu.
Pondělí, 3. února 2003
Začátek týdne přináší třetí díl seriálu o smartfounech, tentokrát s podtitulem Jak se žije s komunikátorem? Podívali jsme se na nově chystané HP iPAQy sérií H2200 a H5600 a další informace o nově chystaných produktech ze stáje HP. Pro sběratele eKnih tu dnes máme Bajky od Ezopa.

V krátkých zprávách se dozvíte: Kdo vyhrál v soutěži s firmou Sunnysoft a jak vypadá přenos s webových kamer na smartfouny.

Úterý, 4. února 2003
Dnes se dozvíte, proč je Samsung V200 ambiciózní véčko, o novém smartfounu Tel.Me. T919 a o projektu PocketNester, emulátoru herní konzole NES pro Pocket PC.

V krátkých zprávách se dozvíte: Společnost Acer se zaměřuje na celý trh.

Středa, 5. února 2003
Jak budou vypadat PDA budoucnosti postavená na hologramech, jaké jsou nejprodávanější eKnihy za leden 2003, také jsme dnes přinesli preview dlouho očekávaného PDA Dell Axim X5, který je konečně k dispozici i v naší republice.

V krátkých zprávách se dozvíte: Pro koho je vhodný Samsung SGH-T500, Palm snižuje ceny, Kde hledat informace o dostupnosti Pocket PC dle zeměpisné polohy.

Čtvrtek, 6. února 2003
Jaké jsou neuvěřitelné schopnosti přístroje Nokia N-gage, napůl herní konzole a napůl smartfounu, jak funguje Second Sight M1100, systém umožňující prohlížet obrázky uložené v notebooku nebo PDA v rozlišení až 640 x 480 a pro umělce vlastnící barevný Palm tu dnes máme informace o programu Leonardo.

Pátek, 7. února 2003
Představili jsme nezničitelná PDA TDS Recon 200C a 400C a nostalgičtí hráči si dnes můžou stáhnout hru Stone Age pro Palm OS.

V krátkých zprávách se dozvíte: Externí napáječ pro Sony, CompactFlash za pusu, Game Boy Advance SP.