Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Svět PDA pro tento týden

15.2.2003, Petr Hájek, článek
Svět PDA pro tento týden
Ve stručném týdenním sumáři můžete přehledně a rychle zjistit, zda Vám neuniklo něco co Vás zajímá - aneb co týden dal na našem webu.
Pondělí, 10. února 2003
V pondělí na Vás čeká Recenze Magellan GPS Companion pro Palmy série m500, podívali jsme se, Jak vypadá Dell Axim X5 zevnitř a pro sběratele eKnih tu máme knihu s věru pohnutým osudem - Herbert George Wells - Válka Světů.

Krátce ze světa PDA: Palm Zire - Jeden úspěch za druhým - Co to hrají za písničku?

Úterý, 11. února 2003
Další šeptanda kolem přístroje Siemens SL55, nová fotografie a některé dohady stran parametrů. Samsung chystá revoluční koncept tzv. System-in-Package (SiP) integrující v sobě na jednom malém čipu 17 x 17 mm zároveň CPU, RAM i ROM. Zajímavá zpráva dorazila ze zahraničí - vypadá to, že se Blíží elektronický předpis. Také se dnes představily přístroje EIA PD-128 a EIA PD-264.

Krátce ze světa PDA: Oskarovi Drahoušci

Středa, 12. února 2003
V malém historickém okénku se můžete podívat, jak vypadalo PDA od Sony před téměř deseti lety, Předchůdce Sony Clié. Také se dnes dozvíte, že možná brzy Mobil nahradí peněženku. Nudnou plochu na Vašem Pocket PC oživí spoře oděná Tancující sekretářka - Pocket VirtuaGirl.

Krátce ze světa PDA: Další Intel v kapse? - Siemens otevřel kanceláře v Afghánistánu

Čtvrtek, 13. února 2003
Co se děje nového kolem technologie akumulátorů, které získávají energii spalováním metanolu? Odpověď Vám dá článek Palivové články podruhé - Další zlepšovák. Ericsson demonstroval schopnosti sítí třetí generace a také se dnes dozvíte o chystané nativní podpoře pro Soubory z MS Office na Palm OS.

Krátce ze světa PDA: Svítící stylus a zasunovací synchronizační kabel - Kyocera 7135 k dispozici s balíkem Quickoffice 6.2 - Handspring představuje nový program pro vývojáře - Přetaktujte si svého Axima - Vývoj Java aplikací pro mobilní zařízení čeká další standard

Pátek, 14. února 2003
Pár fotek a informací o tom, jak vypadá GPS, Linuxové PDA a GSM/GPRS v jednom, co uživatelům nabízí HP iPAQ H5450 a pro majitele Palmů přinášíme recezni hry Napalm Racing - Závody autíček zdarma.

Krátce ze světa PDA: Přenosný HDD, který si rozumí s paměťovými kartami - Patch pro Palm Tungsten T řešící problémy s digitizérem - Co si lidé myslí o Sony Clié PEG-NZ90 - Nový procesor pro smartfouny i PDA Intel PXA800F (Manitoba) představen