Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Svět PDA pro tento týden

22.2.2003, Petr Hájek, článek
Svět PDA pro tento týden
Ve stručném týdenním sumáři můžete přehledně a rychle zjistit, zda Vám neuniklo něco co Vás zajímá - aneb co týden dal na našem webu.
Pondělí, 17. února 2003
Podívali jsme se, co je zač pohledné véčko ze stáje LG - LG G7000A, dále se dozvíte, že Motorola vyvíjí PDA s názvem Motorola A760, PDA/Smartfoun s důrazem na Linux a Javu. Pro fandy eKnih tu dnes máme titul Howard Pyle - Some Merry Adventures of Robin Hood.

Krátce ze světa PDA: Recenze Sony Ericsson P800 - Filipínské smartfouny - Nová Toshiba e350 se chystá atakovat lowend cenou nižší, než Dell Axim X5 - Úvaha na téma "Je lepší Palm nebo Pocket PC?" - Legendární procesor pro PDA Intel SA-1110 StrongARM brzy končí

Úterý, 18. února 2003
O tom, že sítě 3G se blíží, nás v úterý přesvědčil smartfoun Sony Ericsson Z1010, dále tu dnes máme první dojmy ze Sony Clié PEG-SJ33.

Krátce ze světa PDA: Policie v Itálii usvědčila zločince na základě svědectví MMS zprávy - Prohlížeč Opera ve verzi 6.1 pro Sony Ericsson P800 zdarma ke stažení - Rozebraná konzole Nintendo Gameboy Advance SP - Recenze Linuxového PDA Sharp Zaurus C700

Středa, 19. února 2003
Společnost Sendo se již vzpamatovala z bouřlivého rozchodu s MS a brzy se chystá přijít na trh se smartfounem véčkové konstrukce jménem Sendo M550. Přinesli jsme také další informace o Sony Clié PEG-TG50.

Krátce ze světa PDA: Svět PDA chystá soutěž o nejlepší klon Solitéru pro Pocket PC obsahující 70 různých her - Recenze PDA HP iPAQ H5450 - Tungsten T nebo HP iPAQ H1910? - Akordová klávesnice CyKey Plus - Samsung ohlašuje SGH-i700 - Microsoft a Intel představují nový smartfoun

Čtvrtek, 20. února 2003
Společnost Siemens překvapila mobilní svět zprávou o smartfounu Siemens SX1 - prvním chystaném stroji této firmy běžícím pod OS Series 60 od Nokie. Pro hráče je tu dnes nachystaná soutěž o registraci hry KingSol, krále solitéru na Pocket PC.

Krátce ze světa PDA: Emulátor C64 Pocket C64 konečně k dispozici - SuperWaba Java Virtual Machine pro Palm OS 5 - Stáhněte si průvodce Cebitem pro Palma - Sony Clié PEG-NZ90 se již prodává

Pátek, 21. února 2003
Dnes se dozvíte, jaké mají uživatelé zkušenosti s Bluetooth HF Nextlink BlueSpoon, také na Vás čekají kompletní technické specifikace PDA Palm Tungsten W a sběratelé kvalitního softu si dnes mohou pro svoje Pocket PC stáhnout program µBook.