Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Svět PDA pro tento týden

1.3.2003, Petr Hájek, článek
Svět PDA pro tento týden
Ve stručném týdenním sumáři můžete přehledně a rychle zjistit, zda Vám neuniklo něco co Vás zajímá - aneb co týden dal na našem webu.
Pondělí, 24. února 2003
Společnost Orange chystá následníka smartfounu Orange SPV s názvem Orange SPVx, objevily se první fotky a informace o PDA Toshiba e750/755 a sběratelé eKnih si mohou stáhnout titul Arthur Conan Doyle - The Lost World.

Krátce ze světa PDA: Kožená bunda pro PDA maniaky s 25ti kapsami - BenQ nabízí herní ovladač pro iPAQy série H3800/H3900 - Jedna z prvních recenzí zařízení Palm Tungsten W - Stahování aplikací v obchodech přes infraport na pultu - Sony Clié PEG-NZ90 má problémy se správným zobrazováním stavu akumulátoru - Výsledek soutěže o registraci hry KingSol

Úterý, 25. února 2003
Sony chystá nový standard paměťových karet Memory Stick nazvaný Memory Stick PRO, na které bude možno uložit až 32 GB dat. Také si můžete přečíst 10 tipů, jak co nejlépe zabezpečit PDA a ještě se dozvíte, jak vidí AvantGo průměrného uživatele.

Krátce ze světa PDA: Nokia Camera Headset HS-1C, digitální fotoaparát a headset v jednom pro N7210, N6610 a N6100 - Update ROM Orange SPV - MP3man iAudio CW200

Středa, 26. února 2003
S blížícím se pokračováním kultovního snímku "The Matrix" s názvem "The Matrix Reloaded" vychází najevo, že Samsung pro Warner Bros dodal pro natáčení mobil, jehož nezaměnitelný styl provedení naznačuje, čím budou hrdinové dalšího dílu telefonovat. Samsung by se určitě rád pochlubil, ale smlouva s Warner Bros. jej drží zkrátka, přinášíme tedy zatím aspoň velkou fotografii.

Krátce ze světa PDA: První zvěsti o Palm Tungsten C

Čtvrtek, 27. února 2003
Dnes byla řeč o tom, co získal mobilní burzián - program Stock Manager převedením na OS Smartphone 2002.

Krátce ze světa PDA: Vše o smartfounech

Pátek, 28. února 2003
Příznivci závodění všeho druhu si dnes můžou stáhnout hru Michael Schumacher Racing World Kart 2002, simulátor závodů motokár.

Krátce ze světa PDA: µBook Reader - Jak na fungující češtinu?