Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Svět PDA pro tento týden

15.3.2003, Petr Hájek, článek
Svět PDA pro tento týden
Ve stručném týdenním sumáři můžete přehledně a rychle zjistit, zda Vám neuniklo něco co Vás zajímá - aneb co týden dal na našem webu.
Pondělí, 10. března 2003
Jak na synchronizaci třikrát jinak, představili jsme PDA Sony Clié PEG-SJ22 a pro sběratele eKnih tu dnes máme titul Jonathan Swift - Gulliver's Travels.

Krátce ze světa PDA: Paměťové karty CompactFlash kapacity 6 GB ohlášeny - Vysoce kvalitní záznam zvuku na Pocket PC - FatFinger, zajímavá alternativa pro vkládání textu na Palm OS - Freewarový převaděč obrázků a textů pro Palm OS - Závody aut na minovém poli - Programujeme pro Pocket PC

Úterý, 11. března 2003
Dnes byla řeč o Siemensu SL55, ve stejnojmenném článku jsme se zamysleli, kam směřují PDA zařízení a také jsme se podívali, jak bude vypadat revoluční herní konzole GP32.

Středa, 12. března 2003
Dnes se dozvíte, jak vypadá HP iPAQ H5450 zevnitř, co nabízí Nokia 3300 - Music Phone a zda Siemens S55 bude novinkou pouze pro mladé. Také jsme dnes uvedli první fotografii a informace o chystaném PDA Toshiba e350.

Čtvrtek, 13. března 2003
Blíží se datový rychlík ze severu - Nokia 6220 a také se dnes dozvíte, co umí a jak vypadá komunikátor s Palm OS 5 - Samsung SGH-i500.

Krátce ze světa PDA: TomTom Navigator 2, GPS v 3D? - 32 MB RAM upgrade pro Sony Clié - Tajný link na RealOne Media Player for Palm

Pátek, 14. března 2003
V pátek si můžete přečíst o unikátním obléknutelném PDA - Frog Design/Motorola Offspring Wearables Concept, co je zač digitální propiska - snímač Nokia Digital Pen SU-1B a kdy by se měl objevit superlevný ViewSonic V35 v Evropě.

Novinky z CeBITu: Přehlídka PDA společnosti Legend - Chystané smartfouny značky ASUS - BenQ P30 postavený na Symbianu - Dva nové modely ze série BlackBerry 6200 - HP iPAQ H1915 bude bez Bluetooth - Wi-Fi karta pro Memory Stick slot