Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Svět PDA pro tento týden

29.3.2003, Petr Hájek, článek
Svět PDA pro tento týden
Ve stručném týdenním sumáři můžete přehledně a rychle zjistit, zda Vám neuniklo něco co Vás zajímá - aneb co týden dal na našem webu.
Pondělí, 24. března 2003
"Křemík nabídne dvojnásobnou kapacitu," říkají vědci o novém zlepšováku pro lithium-iontové akumulátory. Představili jsme PDA Toshiba e750 a databázový prográmek JFile 5.5. Sběratelé literatury si dnes mohou svoji elektronickou knihovnu obohatit o titul William Shakespeare - Hamlet.

Úterý, 25. března 2003
Intel představil 3 nové procesory pro PDA zařízení, aneb co se letos bude nosit uvnitř. Také se dnes dozvíte, že se možná blíží další lowendový trhák - Siemens A55.

Krátce ze světa PDA: Rychlá komunikace v USA - Lokalizace GSM mobilů v Anglii - Minimalizujte stres se Series 60 a speciálním organizérem

Středa, 26. března 2003
Dnes na Vás čeká obří recenze Sony Clié PEG-NX70V s podtitulem čtvrt kila stříbra hluboko v manažerově kapse. Dále se dozvíte, proč je Samsung SGH-D700 láskou na první hovor a o tom, že společnosti MORAVIA Consulting a Paragon Software oznámily dokončení kompletní české lokalizace pro zařízení HP iPAQ H5450.

Čtvrtek, 27. března 2003
Palm Zire 71 a jeho dosti nečekané parametry, Linuxové PDA Yopy 3700 a pro majitele Sony Ericssonu P800 tu dnes máme program AudioMagic - přehrávač souborů OGG.

Pátek, 28. března 2003
Další informace o sérii HP iPAQ H2200 + pohled na jednoho jejího rozebraného zástupce a ještě můžete nahlédnout do přehledu cen PDA za březen 2003.

Krátce ze světa PDA: Mobil s integrovanou klávesnicí - Joystick pro Orange SPV - Pocket PC v Iráku - Duální boot u iPAQu - Recenze PDA Toshiba e750