Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Svět PDA pro tento týden

5.4.2003, Petr Hájek, článek
Svět PDA pro tento týden
Ve stručném týdenním sumáři můžete přehledně a rychle zjistit, zda Vám neuniklo něco co Vás zajímá - aneb co týden dal na našem webu.
Pondělí, 31. března 2003
První den týdne přináší jednak velkou recenzi přístroje HP iPAQ H5450 a také zprávu o Nokii 3650. Sběratelé digitální literatury si dnes mohou do sbírky zařadit titul Edger Allen Poe - Tales of Myster and Imagination.

Úterý, 1. dubna 2003
Absolutní nezbytnost pro přežití v dnešním krutém tržním světě - článek (vlastně je to spíše výkladový slovník...) na téma jak rozumět hantýrce prodejců výpočetní techniky. Také se dnes dozvíte, jak vypadají hodinky s integrovaným mobilním telefonem a OLED displejem od Samsungu a že Casio E-3000 je již v prodeji.

Středa, 2. dubna 2003
První dojmy z komunikátoru Palm Tungsten W a další fotografie netrpělivě očekávaného prvního smartfounu véčkové konstrukce se systémem Smartphone 2002 - MiTAC Mio 8380.

Krátce ze světa PDA: Bluetooth a Wi-Fi karty formátu SecureDigital a Memory Stick - Michelin rozdává Zire - Memory Stick PRO kapacity 1 GB v prodeji

Čtvrtek, 3. dubna 2003
Podívali jsme se, co je zač digitální album od Epsonu a představili jsme lowendové PDA Acer n10.

Krátce ze světa PDA: Recenze herní konzole Game Boy Advance SP - Bez registrace na PalmGearu už ani bajtík - Rozeberte si svoje PDA

Pátek, 4. dubna 2003
Objevuje se další zajímavý komunikátor, tentokrát s OS Pocket PC - Mobilion m25 a také si dnes můžete stáhnout šikovný prográmek "Where is my RAM?" pro práci s pamětí.

Krátce ze světa PDA: Jarní obleva cen u Fujitsu Siemens Computers - K PDA Dell Axim X5 64 MB CompactFlash paměťová karta zdarma - Diagnóza pacientů přes internet s pomocí PDA a systému WebMed Technology - Sháníte v Rusku mobilní telefon? Svlékněte se... - Platforma Pocket PC v Japonsku na vzestupu