Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Svět PDA pro tento týden

12.4.2003, Petr Hájek, článek
Svět PDA pro tento týden
Ve stručném týdenním sumáři můžete přehledně a rychle zjistit, zda Vám neuniklo něco co Vás zajímá - aneb co týden dal na našem webu.
Pondělí, 7. dubna 2003
Detaily nově chystaných highendových Sony Clié, jak vypadá první smartfoun s digitálním fotoaparátem rozlišení 1 MP a bleskem. Dále byla řeč o tak trochu zvláštní hře Psycho Path a pro hráče-majitele Palm OS tu máme logickou hru Xorlix. Sběratelé digitální literatury si dnes mohou do sbírky zařadit titul Howard Pyle - Book of Pirates.

Úterý, 8. dubna 2003
Bluetooth a Wi-Fi SD moduly pro Orange SPV, představili jsme PDA MiTAC Mio 338plus a ještě si dnes můžete přečíst recenzi hry Anigma.

Krátce ze světa PDA: Web Palmotica.com specializovaný na erotické povídky, obrázky a videa pro Palmy - Pocket PC komunikátory Samsung SPH-i700 a Hitachi G1000

Středa, 9. dubna 2003
Středa přináší Palm OS komunikátor Zircon, technické specifikace PDA Phone Mobione a pro Series 60 smartfouny program irRemote se kterým můžete ze své Nokie udělat dálkové ovládání.

Krátce ze světa PDA: Bluetooth adaptér pro paralelní port tiskáren - První virtuální klávesnice se blíží

Čtvrtek, 10. dubna 2003
Dnes se dozvíte, co je zač nový standard paměťových karet Compact USB Disk a také proč se OLED displeje hned tak neobjeví u handheldů. Majitelé Nokií 92xx si můžou stáhnout hru Lines.

Krátce ze světa PDA: Příslušenství a upgrade ROM pro Dell Axim X5 - Nová verze klávesnice TopKey - Mono Games Pack pro Palm Zire

Pátek, 11. dubna 2003
V pátek na Vás čeká Motorola V60i ve speciální verzi pro motorkáře a prvních pár fotografií smartfounu Sony Ericsson SO505i. Pro vlastníky komunikátoru Treo tu dnes máme program Skinner měnící pozadí.

Krátce ze světa PDA: Sony Clié a paměťové karty CompactFlash - Emulátor HP Power48 pro Palm OS