Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Svět PDA pro tento týden

24.5.2003, Petr Hájek, článek
Svět PDA pro tento týden
Ve stručném týdenním sumáři můžete přehledně a rychle zjistit, zda Vám neuniklo něco co Vás zajímá - aneb co týden dal na našem webu.
Pondělí, 19. května 2003
Objevují se dvě nová handheld PC běžící na Linuxu od Sharpu - Sharp Zaurus SL-C750 a SL-C760 a také možné první fotografie HP iPAQu H5550. Pro sběratele digitálních eKnih tu dnes máme titul L. Frank Baum - The Marvelous Land of Oz.

Krátce ze světa PDA: Motorola chystá smartphone s podporou Wi-Fi - Fujitsu Siemens Pocket LOOX s procesorem PXA255 - Samsung SGH-V200 na trhu - Sítě 3G v Indii

Úterý, 20. května 2003
Další z našich obřích recenzí, tentokrát je to HP iPAQ H1915 s podtitulem "Menší než Palmáč". Dále se dnes dozvíte, co jsou zač procesory Katana pro PDA a ještě tu máme pro studenty vlastnící PDA s Palm OS aplikaci pro vedení poznámek o školních náležitostech - Student+.

Středa, 21. května 2003
Zpráva z testovací laboratoře VeriTest tvrdí, že Palm Tungsten T & C jsou lepší než HP iPAQy, představili jsme nové PDA ASUS MyPal A620 a pro smartphony se Series 60 bleskurychlého manažera - program DreamScribe.

Krátce ze světa PDA: Pro Tanager si k Eurotelu létají i cizinci - Komunikátor společnosti Legend již za měsíc

Čtvrtek, 22. května 2003
Objevuje se asijsky tajemná a z hlediska mobilních telefonů revoluční Nokia 6108 vybavená stylusem a psací ploškou a pro tahové stratégy s Pocket PC tu máme taktickou hru Battle Of the Generals.

Krátce ze světa PDA: Nová Bluetooth karta ve formátu SecureDigital - Další úžasně vypadající závodní hra pro Pocket PC - GPS pro SDIO od Matsushita Electric Works

Pátek, 23. května 2003
Pátek přináší náš pravidelný měsíčník - přehled cen PDA za květen 2003 a pro Palm OS strategickou hru na motivy středověkého sjednocování Evropy - Medieval Heroes.

Krátce ze světa PDA: Vypalte si CD přímo z paměťové karty - Víte jak se liší procesory použité u Tungstenu T a Palmu Zire 71?