Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Svět PDA pro tento týden

19.7.2003, Petr Hájek, článek
Svět PDA pro tento týden
Ve stručném týdenním sumáři můžete přehledně a rychle zjistit, zda Vám neuniklo něco co Vás zajímá - aneb co týden dal na našem webu.
Pondělí, 14. července 2003
Začátek týdne přináší pohled do nitra smartphonu HTC Tanager, informace o problémovém přechodu Dell Aximu X5 na Windows Mobile 2003 a pro sběratele digitálních eKnih tu dnes máme titul Oscar Wilde - The Happy Prince and Other Stories.

Krátce ze světa PDA: Nová verze přehrávače RealOne Mobile Player pro Palm OS - Inbox Autocomplete aneb vychytávky Pocket PC 2003 - Rychlé hledání Wi-Fi signálu - Další GPS v CompactFlash formátu

Úterý, 15. července 2003
Sony v pátek uvede bezdrátové Clié, představila se nám Palm OS herní konzole Tapwave Helix a majitelům Palm OS zařízení jsme nabídli akční hru ASCave.

Krátce ze světa PDA: Speciální zvonění odpuzující komáry - MP3man irock! 730i zobrazující texty písní - Pocket PC Razor Zayo A600 pod 6 000,-?

Středa, 16. července 2003
Středa přináší velkou recenzi Pocket PC Acer n10 s podtitulem Vyvážená střední třída a pro Palm OS program SmartEuro - vizuální databázi téměř stovky euromincí nejen pro numizmatiky.

Krátce ze světa PDA: NEC představuje přístroj 3G se dvěma digitálními fotoaparáty - Mobilní tiskárna od Fuji pro smartphony vybavené digitálními fotoaparáty

Čtvrtek, 17. července 2003
Letmé představení smartphonu Samsung SGH-P400 a multiplatformní encyklopedie Wikipedia. Také jsme dnes přinesli popis lektora v kapse - programu SlovoEd.

Pátek, 18. července 2003
Poslední den týdne přináší první informace a spousty fotografií nového handheldu překvapivých rozměrů i vlastností od Sony - Sony Clié PEG-UX50 a popis balíku utilit pro Pocket PC nazvaného PHM Pocket PC PowerToys.

Krátce ze světa PDA: Vylepšený kalendář u Pocket PC 2003 - Synchronizace Pocket PC a Mac OS X aneb "Kdo říkal, že to nejde?"