Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Svět PDA pro tento týden

6.9.2003, Petr Hájek, článek
Svět PDA pro tento týden
Ve stručném týdenním sumáři můžete přehledně a rychle zjistit, zda Vám neuniklo něco co Vás zajímá - aneb co týden dal na našem webu.
Pondělí, 1. září 2003
První den týdne přináší přehled cen PDA za Srpen 2003, informace o pestrobarevném lowendu Nokii 2300 a pro sběratele literatury v digitálním formátu tu dnes máme titul Sidney Lanier - The Boy's King Arthur.

Krátce ze světa PDA: ViewSonic V35 s Palm OS - Lokalizace pro Palm Tungsten | T2, Zire 71 a Tungsten | C od RedGrepu - Jak změní výkon HP iPAQu H3970 upgrade na Windows Mobile 2003? - Další screenshoty z herní konzole Zodiac

Úterý, 2. září 2003
Jak vypadá procesor Intel PXA263 v akci se dozvíte z článku o T-Mobile MDA II a také si od dnešního dne do neděle můžete zasoutěžit o jednu plnou verzi logické hry jménem Anigma.

Krátce ze světa PDA: První mizerné obrázky Orange SPV 2 - Další tři komerční eKnihy od Microsoftu zdarma

Středa, 3. září 2003
Obrázek možná chystaného Dell Aximu X3 spolu s dalšími informacemi, nové zajímavosti o patrně připravovaných Palmech Zire 21, Tungstenu E a Tungstenu T3 a recenze programu Pocket Rangefinder pro odhad vzdálenosti ve verzi pro Pocket PC.

Krátce ze světa PDA: Adept na nejsmolnějšího zloděje v historii ukradl GPS podle které byl následně vystopován - Převádíme audiokazety do formátu MP3

Čtvrtek, 4. září 2003
Recenze Sony Clié PEG-TG50 s podtitulem slušná střední třída s klávesnicí a rozpačitým Graffiti, konečně pořádné fotografie Sony Ericssonu P810 a recenze hry Big Money pro Palm OS i Pocket PC.

Krátce ze světa PDA: Nová verze lokalizace pro Windows Mobile 2003 Sunnysoft InterWrite 8.0P Pro - Dobíjíme mobil jízdou na kole

Pátek, 5. září 2003
Sony Ericsson chystá mobilní véčko Sony Ericsson Z200 zaměřené na zábavu, představuje se multiplatformní realtime strategie Warfare Incorporated a pro přístroje řady Palm m5xx nabízíme utilitku BatLight informující o stavu akumulátoru.

Krátce ze světa PDA: Izraelský tým přišel na způsob, jak proniknout do probíhajícího GSM hovoru - Vše o ActiveSync - HP iPAQ H5600 s GSM a CDMA na eBay