Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Svět PDA pro tento týden

4.10.2003, Petr Hájek, článek
Svět PDA pro tento týden
Ve stručném týdenním sumáři můžete přehledně a rychle zjistit, zda Vám neuniklo něco co Vás zajímá - aneb co týden dal na našem webu.
Pondělí, 29. září 2003
Představuje se Dell Axim X3, nabízíme pohled do zákulisí výrobců mobilní techniky - díl VIII. a LG a pro sběratele literatury v digitálním formátu tu dnes máme titul Johanna Spyri - Heidi.

Krátce ze světa PDA: Nokia 7600, unikátní nejen vzhledem - Další přehrávač multimédií od Sony

Úterý, 30. září 2003
Úterý přináší pohled do zákulisí výrobců mobilní techniky - díl IX. a SAGEM a velkou recenzi stavěcí strategie Tower Mogul pro Pocket PC.

Krátce ze světa PDA: Digitální náhrdelník od Nokie - Srovnání Sony Clié PEG-UX50 a Palm Tungstenu T3 - AMD a Linuxové PDA

Středa, 1. října 2003
Jaké jsou první dojmy z mobilního telefonu Philips Fisio 825, je tu další díl seriálu pohled do zákulisí výrobců mobilní techniky - díl X. a Sony Ericsson a pro Palm OS nabízíme program Facer Launcher.

Krátce ze světa PDA: Nové Pocket PC PocketGear 2 společnosti Nec zaměřené na VoIP - První informace o HP iPAQu série H6000 s integrovaným GSM/GPRS modulem? - Sony snižuje cenu Clié PEG-SJ22, TG25 a TG35 na cestě? - Nová GSM/GPRS karta v CompactFlash formátu značky ASUS

Čtvrtek, 2. října 2003
Podzim ve znamení nových Palmů přináší 3 nové přístroje od Palmu - Palm Tungsten T3, Palm Tungsten E a Palm Zire 21. Také Sony se pochlubilo s novinkami Sony Clié PEG-TJ25 a Sony Clié PEG-TJ35.

Pátek, 3. října 2003.
Poslední den týdne nabízí velkou recenzi Palm Tungstenu E s podtitulem efektně elegantní éčko a finální díl seriálu pohled do zákulisí výrobců mobilní techniky - díl XI. a NEC.