Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Svět PDA pro tento týden

8.11.2003, Petr Hájek, článek
Svět PDA pro tento týden
Ve stručném týdenním sumáři můžete přehledně a rychle zjistit, zda Vám neuniklo něco co Vás zajímá - aneb co týden dal na našem webu.
Pondělí, 3. listopadu 2003
První den týdne přináší zprávu o Ultra Portable Windows Computeru - unikátně koncipovaném handheldu, který by do světa PDA mohl přinést spoustu inovací, informaci o tom, že nástupce Dell Aximu X3 bude mít Bluetooth a pro příznivce eKnih tu máme ukázku z titulu Miroslav Žamboch - Megapolis.

Krátce ze světa PDA: Distribuce Bluetooth čipů překračuje 1 milión jednotek týdně - Vydrží běžná SD karta sprchu? - Chystá Sony modely Clié PEG-UX80 a PEG-UX90?

Úterý, 4. listopadu 2003
Ovládání Pocket PC hlasem umožňuje od dnešního dne produkt Microsoftu jménem Microsoft Voice Command a pro majitele MS smartphonů, Palm OS i Pocket PC tu máme recenzi multiplatformní logické hry Seven Seas.

Krátce ze světa PDA: Nová USB 2.0 čtečka typu 7-in-1 firmy Transcend - Sony snižuje cenu Sony Clié PEG-UX40 a PEG-UX50, nástupci na cestě? - Dva displeje a digitální fotoaparát v 6,8 mm tloušťky

Středa, 5. listopadu 2003
Jaké jsou první dojmy z HP iPAQu H4155 a pro Palm OS nabízíme k downloadu strategickou hru PalmPulus připomínající legendární Populous firmy Bullfrog.

Krátce ze světa PDA: SmartDisk uvádí dva nové kapesní přehrávače multimédií - NEC představuje mobil velikosti kreditky - Sony se vyjadřuje k údajně chystaným Clié PEG-UX80/UX90

Čtvrtek, 6. listopadu 2003
Společnost Sony představuje veřejnosti prototyp Sony Playstation Portable - přenosného multimediálního centra budoucnosti a pro všechny digitální fotografy - vlastníky Pocket PC ještě nabízíme velmi praktický program jménem Palbum Picture Optimizer.

Krátce ze světa PDA: Sony ohlašuje sadu doplňků Micro Vault - Mikrovlnka běžící na Windows CE .NET

Pátek, 7. listopadu 2003
Poslední den týdne přináší článek na téma Bluetooth 1.2 je tu! a pro Palm OS přístroje si dnes můžete stáhnout zálohovací utilitu BackupMan.

Krátce ze světa PDA: Microsoft doufá ve 100 milionů prodaných Windows Mobile přístrojů do konce roku 2007 - Firmy chtějí mobilní telefony a smartphony bez digitálních fotoaparátů - Orange představuje komunikátor Orange SPV 2020 - Veo uvádí 1,3 Mpix digitální fotoaparát v SD formátu