Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Svět PDA pro tento týden

15.11.2003, Petr Hájek, článek
Svět PDA pro tento týden
Ve stručném týdenním sumáři můžete přehledně a rychle zjistit, zda Vám neuniklo něco co Vás zajímá - aneb co týden dal na našem webu.
Pondělí, 10. listopadu 2003
První den týdne přináší informaci o oficiálním uvedení PDA Fujitsu s rozlišením 800 x 600 a pro příznivce eKnih tu máme titul Mark Twain - The Mysterious Stranger.

Krátce ze světa PDA: Bluetooth driver update pro HP iPAQ H2215 - Véčkový Siemens CL55 - palmOne vydává upgrade pro Palm Tungsten T3 - Samsung SCH-V410 jako přehrávač hudby

Úterý, 11. listopadu 2003
Dnes se dozvíte, jaké jsou první dojmy z Palmu Zire 21 a ještě si můžete přečíst recenzi Pocket PC programu PHM Registry Editor spolu s několika tipy, jak na registry Vašeho Pocket PC.

Krátce ze světa PDA: Sony uvádí videopřehrávač Vaio PCVA-HVP20 - Hitachi 2 GB a 4 GB Microdrive - Mobil tvaru propisky

Středa, 12. listopadu 2003
Středa nabízí další pokračování nekonečného seriálu první dojmy, tentokrát z Pocket PC Toshiba e400 a pro Palm OS přístroje je tu program pro správu finančních náležitostí HandWallet Basic.

Krátce ze světa PDA: HP iPAQ Foldable Keyboard již s podporou Windows Mobile 2003 - Sony snižuje ceny highendových handheldů - První fotografie Palm Tungstenu T4? - Další tři eKnihy od Microsoftu zdarma

Čtvrtek, 13. listopadu 2003
Dnes se můžete podívat na 2 x Top 10 na webu PalmGear za říjen 2003, přečíst si o hacknutí Nokie N-Gage a pro Sony Ericsson P800 stáhnout PIM program Agendus.

Krátce ze světa PDA: Plná čeština RedGrepu pro Palm Tungsten T3 k dispozici - Sharp Zaurus SL-C860 se blíží

Pátek, 14. listopadu 2003
Poslední den týdne přináší článek o mobilu Nokia 5140 s podtitulem Mobil nebo vysílačka, pohled do útrob smartphonu HTC Voyager a pro Palm OS freewarový prohlížeč JPG obrázků, program JPEGView.

Krátce ze světa PDA: Sandisk odkládá Palm OS 5 drivery pro svoji SDIO Wi-Fi kartu - Nová ohebná klávesnice značky Proporta pro Palm OS i Pocket PC