Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Svět PDA pro tento týden

29.11.2003, Petr Hájek, článek
Svět PDA pro tento týden
Ve stručném týdenním sumáři můžete přehledně a rychle zjistit, zda Vám neuniklo něco co Vás zajímá - aneb co týden dal na našem webu.
Pondělí, 24. listopadu 2003
První den týdne přináší zprávu o tom, že Sony Clié PEG-TJ25 boduje, majitelé Palm OS přístrojů si mohou stáhnout program Vesteon Fitness Pro Calculator a pro příznivce eKnih tu máme titul Alexandre Dumas - The Count of Monte Cristo.

Krátce ze světa PDA: Upgrade Fujitsu Siemens LOOX 600 na Pocket PC 2003 - Osobní videopřehrávač od Archosu vybavený 80 GB diskem - Výrobcem motherboardů pro Palm Tungsten T3 je ASUS - Zodiacy se dočkaly prvního updatu

Úterý, 25. listopadu 2003
Dnes nabízíme informaci o společnosti Motorola, která představila 6 nových mobilů a uvedli jsme recenzi adventure hry Fade pro Pocket PC.

Krátce ze světa PDA: Update firmware pro HP iPAQy série H5500 - Lenovo chystá PDA běžící na Palm OS 5.3SC - Jaký procesor budou mít nové HP iPAQy?

Středa, 26. listopadu 2003
MiTAC představuje modely Mio 168 (první Pocket PC s GPS) a 336 a pro fanoušky Palm OS tu máme program Password Generator.

Krátce ze světa PDA: Volně šiřitelný emulátor Commodore C64 pro Palm OS 5 - Mobilní telefon pro zrakově postižené - GPS v SD formátu - Palm OS 6 a datum vývojářské konference

Čtvrtek, 27. listopadu 2003
Velká recenze HP iPAQu H5550 s podtitulem Pocketovská šlechta a pro Pocket PC utilitka VBirthday.

Krátce ze světa PDA: Compact Flash GSM/GPRS modem GlobalSat - Multimediální přehrávač MEC Station DELUXE - GameTrac, Windows CE .NET herní konzole

Pátek, 28. listopadu 2003
Poslední den týdne přináší přehled cen paměťových karet za listopad 2003, jsou tu první dojmy ze smartphonu Sendo X a pro HP iPAQ H2210 utilitka Bluetooth Dealer, vylepšující vlastnosti BT dialeru.

Krátce ze světa PDA: Renesas představuje Dual Voltage MMC a Reduced Size Dual Voltage MMC karty - "Čipování" lidí pro pohodlnější placení