Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Svět PDA pro tento týden

20.12.2003, Petr Hájek, článek
Svět PDA pro tento týden
Ve stručném týdenním sumáři můžete přehledně a rychle zjistit, zda Vám neuniklo něco co Vás zajímá - aneb co týden dal na našem webu.
Pondělí, 15. prosince 2003
Texas Instruments ohlašuje nový OMAP procesor - TI OMAP1710, uzpozornili jsme na možnost vyhrát Pocket PC NEC MobilePro 200E v právě probíhající expertiádě na Světu hardware a pro příznivce eKnih tu máme titul Jules Verne - From The Earth To The Moon and Round The Moon.

Krátce ze světa PDA: Sony stahuje problémová Sony Clié PEG-TJ35 - LCD displej pouze pro Vaše oči - SyChip vyvíjí SecureDigital Wi-Fi/Bluetooth kartu

Úterý, 16. prosince 2003
Úterý přináší velkou recenzi Pocket PC ASUS MyPal A620 s podtitulem Opravdový dříč a uživatelé MS Smartphonů si dnes mohou stáhnout freewarovou stolní hru Pocket GNU Go.

Krátce ze světa PDA: EOps ohlašuje první TV Tuner v CompactFlash formátu - Nejmenší PC na světě

Středa, 17. prosince 2003
Preview Nokie 6230 a pro Palm OS přístroje WAPový prohlížeč WAPUniverse.

Krátce ze světa PDA: Dane-Elec představuje nové 22x/44x CF karty - Motorola chystá 3 nové smartphony - TwinMOS B241, WLAN karta kombinovaná se 128 MB Flash Diskem

Čtvrtek, 18. prosince 2003
Uvedli jsme článek na téma HotSync tajemství zbavený, díl II. a pro Pocket PC freewarový program Bluetooth chat sloužící k bezdrátovému modrozubému chatování.

Krátce ze světa PDA: Series 60 Theme Studio pro Nokii 6600 je na světě

Pátek, 19. prosince 2003
Poslední den týdne přináší zprávu o konkurenci pro Treo 600 - Pocket PC komunikátoru LG SC8000 a pro majitele Palm OS nabízíme informaci o poslední verzi PIM aplikace KeySuite.

Krátce ze světa PDA: Čtyři největší producenti japonské elektroniky podepisují univerzální jazyk spotřebičů - Adobe otevírá eBook Store - Nokia se chystá testovat na svých telefonech příjem TV vysílání