Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Svět sítí si podává ruce se skupinou serverů Světa hardware

13.1.2003, Štěpán Mrázek, článek
Svět sítí si podává ruce se skupinou serverů Světa hardware
Infinity a.s., vydavatel Světa sítí a ProMON spol. s r.o., vydavatel Světa hardware a dalších internetových periodik uzavřeli smlouvu o spolupráci, podle níž se Svět sítí stává členem skupiny serverů Světa hardware.
Brno, 9. ledna 2003 – Infinity a.s., vydavatel Světa sítí a ProMON spol. s r.o., vydavatel Světa hardware a dalších internetových periodik uzavřeli smlouvu o spolupráci, podle níž se Svět sítí stává členem skupiny serverů Světa hardware.

„Rozšíření skupiny přinese čtenářům další obohacení obsahu Světa hardware v oboru síťových technologií. Toto téma na Světu hardware dosud nebylo zachyceno v rozsahu, který odpovídá jeho důležitosti. Jsme velmi rádi, že jsme se dohodli právě se Světem sítí, známým svým fundovaným přístupem k síťové problematice“ řekl Zdeněk Michálek, ředitel internetových projektů ProMON spol. s r.o.

Infinity sponzoruje provoz a podílí se na tvorbě náplně odborného serveru Svět sítí  od roku 2000. „Spolupráce s vydavatelstvím ProMON nám uvolní ruce pro další rozvoj serveru a jeho obsahu,“ uvedl Luboš Klaška, šéfredaktor Světa sítí. „Od členství ve skupině Světa hardware si slibujeme i větší objem reklamy na našem serveru“.




O firmě ProMON spol. s r.o.
Jako internetové vydavatelství funguje společnost ProMON s.r.o od poloviny roku 2001, kdy převzala časopis Svět hardware, jeden z předních českých odborných serverů. V listopadu roku 2001 pak společnost spustila další internetový server, Svět PDA, který se v krátké době stal jedním z nejčtenějších ve své oblasti. ProMON spol. s r.o. se specializuje i na dodávky rozsáhlých systémů pro obchodování na Internetu a internetových redakčních systémů.

O firmě Infinity a.s.
Infinity a.s. se sídlem v Pardubicích je dodavatelem komplexních služeb v oboru informačních technologií – od systémové integrace, přes implementaci ERP systému SAP R/3, outsourcing, e-commerce, softwarová řešení, až po přenosy dat a hlasu a další individuální projekty. Společnost má vlastní zákaznické dohledové centrum a pobočky v Praze, Brně a Olomouci. V roce 2001 získal majoritní podíl ve společnosti Infinity a.s. největší maďarský poskytovatel řešení společnost Synergon Informations Systems plc. Společnost Infinity také získala certifikát systému jakosti dle normy ISO 9001:2000.


Další informace podá


Za ProMON spol. s r.o.:
Jana Chromá,
tel. + 420 541 513 257
Za Infinity a.s.:
Pavel Kočiš, EMC Group,
 tel. + 420 251 091 222, mobil: + 420 602 256 539