Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

T-Mobile Germany představí před koncem roku 2003 nástupce MDA

18.8.2003, Petr Hájek, článek
T-Mobile Germany představí před koncem roku 2003 nástupce MDA
Výborná zpráva pro všechny příznivce Pocket PC komunikátorů dorazila z Německa, místní T-Mobile se totiž na svých stránkách chlubí fotografiemi nástupce komunikátoru MDA - a co že nám MDA další generace nabídne oproti svému předchůdci? V kostce: silnější procesor řady Intel XScale, dvojnásobek paměti, 16x barevnější displej a také integrovaný digitální fotoaparát.
O tom, že se chystá následník populárního komunikátoru mmO2 XDA jsme Vás již informovali 8. srpna. Sotva týden po uvedení prvních fotografií, ve dny, kdy Pocket PC komunikátor T-Mobile MDA slaví první narozeniny, se na webu německého T-Mobile objevují fotografie nového modelu, což jednoznačně dokazuje, že se i T-Mobile chystá přijít s vlastní modifikací. Zatím sice nejsou k dispozici oficiální informace, ale dá se téměř jistě předpokládat, že mmO2 XDA II = T-Mobile MDA II s jinou kastlí.

Samotná funkčnost PDA bude oproti předchůdci samozřejmě řádově rozšířena, takže pokračovatel série MDA (Mobile Digital Assistant) nabídne jak funkce highendového Pocket PC, tak nově i možnost pořizovat snímky v základním rozlišení 640 x 480. V neposlední řadě také komunikátor disponuje triband GSM/GPRS dovednostmi. Neměl by chybět ani hlasitý odposlech.

Přístroj půjde využít jak pro seriózní práci (např. odeslání dokumentačního obrázku z terénu do kanceláře), tak i pro zábavu (MMS zprávy).

Pokud bude nový MDA uveden i lokálním T-Mobilem za rozumnou cenu, bude to pro fanoušky komunikátorů jistě nadmíru zajímavá volba.

Celou řadu obrázků naleznete přímo na stránkách německého T-Mobilu.

















Zdroj: Brighthand