Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Tablet JooJoo začne proudit na trh ještě tento měsíc

4.2.2010, Jan Vítek, aktualita
Tablet JooJoo začne proudit na trh ještě tento měsíc
Tak jako světem spotřební A/V elektroniky nyní hýbe trojrozměrné zobrazení, ve světě osobních počítačů je zase zaměřeno na tablety, a to zdaleka nejen díky firmě Apple. Posílit jejich řady se chystá JooJoo media tablet od firmy Fusion Garage,...
Tak jako světem spotřební A/V elektroniky nyní hýbe trojrozměrné zobrazení, ve světě osobních počítačů je zase zaměřeno na tablety, a to zdaleka nejen díky firmě Apple. Posílit jejich řady se chystá JooJoo media tablet od firmy Fusion Garage, která má na svědomí CrunchPad. Tato novinka již vstoupila do produkce a ještě tento měsíc se začne dodávat na trh. Toho bylo dosaženo díky finanční podpoře CSL Group, která si za každý prodaný kus bude účtovat poplatek.



Čeho se tedy dočkáme za zaplacenýhc 500 amerických dolarů? JooJoo je 1,1kg tablet s rozměry 199 x 325 x 3,8 - 18,9 mm s 12,1palcovou obrazovkou s rozlišením 1366 x 768 a multidotykovou vrstvou. Připojení zajistí Wi-Fi 802.11b/g, Bluetooth 2.1 + EDR, úložná kapacita je 4 GB na SSD a výdrž pomocí baterie Li-Pol až 5 hodin se zapnutým Wi-Fi.



Dále získáme webovou kameru, akcelerometr a světelný senzor, jeden port USB 2.0, zabudované reproduktory a mikrofon a 3,5mm výstup na sluchátka. Operační systém nabootuje za 9 sekund a je postaven na UNIXu a to jsou veškeré známé specifikace. Dozvíme se ale ještě to, že výkon má stačit i na HD videa, ale to je poněkud vágní informace.



Zdroj: JooJoo