Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Tech Data Distribution a Toshiba začínají s distribucí notebooku Toshiba Portégé M300

29.3.2005, Petr Hájek, aktualita
Tech Data Distribution a Toshiba začínají s distribucí notebooku Toshiba Portégé M300
Společnosti Tech Data Distribution a Toshiba oznámily, že v první polovině dubna začnou s dodávkami notebooků Toshiba Portégé M300. Tento model disponuje souborem nejnovějších technologií ochrany notebooku a zabezpečení dat, který společnost...
Společnosti Tech Data Distribution a Toshiba oznámily, že v první polovině dubna začnou s dodávkami notebooků Toshiba Portégé M300. Tento model disponuje souborem nejnovějších technologií ochrany notebooku a zabezpečení dat, který společnost Toshiba nazvala EasyGuard. Zařízení nabízí hmotnost pouhých 1,59 kg, rozměry 286 x 233 x 28,9/32,9 mm, výdrž chodu i 6 hodin (s přídavnou baterií se dostává přes hranici 11 hodin) a kompletní nabídku bezdrátových technologií. Displej s úhlopříčkou 12,1" má rozlišení XGA (1024 x 768). Klávesnice má ochranou proti polití a přístroj také podporuje Toshiba Shock Protection System (ochrana proti otřesům), což má napomoci k vyšší ochraně notebooku před poškozením.

K základnímu vybavení (kromě jiného) patří: Nízkonapěťový procesor Intel Pentium M 753, 512 MB operační paměti (rozšiřitelné na 1280 MB), integrovaná grafika Intel 855GME, 40 GB nebo 60 GB pevný disk, Slim DVD SuperMulti mechanika nebo combo mechanika, WiFi (802.11 b/g), Bluetooth, FIR, operační systém MS Windows XP Professional a zmíněná ochrana pomocí Toshiba Easy Guard. Notebook je dále vybaven modemem V.90, síťovou kartou 10/100, třemi USB 2.0 porty, PCMCIA slotem typu II, čtečkou paměťových karet CF a SD. Na přístroj je poskytována plná mezinárodní 3letá záruka, kterou lze kombinovat s některou z celé řady volitelných servisních služeb.