Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Tech Data Distribution uvádí na trh 3D polohovací zařízení SpaceTraveler

25.7.2007, Jan Vítek, aktualita
Tech Data Distribution uvádí na trh 3D polohovací zařízení SpaceTraveler
Společnost Tech Data Distribution uvádí na český trh 3D polohovací zařízení SpaceTraveler od výrobce 3Dconnexion. Pro tuto příležitost byla také připravena speciální cena 129 Euro bez DPH, tedy u nás doporučená koncová cena asi 3645 Kč....
Společnost Tech Data Distribution uvádí na český trh 3D polohovací zařízení SpaceTraveler od výrobce 3Dconnexion. Pro tuto příležitost byla také připravena speciální cena 129 Euro bez DPH, tedy u nás doporučená koncová cena asi 3645 Kč.


3D 'myš' využijí hlavně uživatelé 3D modelovacích aplikací pro lepší a komfortnější natáčení, zoomování, naklánění či posouvání objektů a nákresů. Prozatím je SpaceTraveler podporován více než 100 CAD aplikací ( AutoCAD, AutodeskInventor, NX, SolidWorks, CATIA, Google SchetchUp a dalších) nebo 3D modelovacích aplikací (Autodesk AliasStudio, Autodesk Maya, Autodesk 3ds Max, from●Z). Nechybí ani vizualizační nástroje jako Google Earth, Autodesk DWF Viewer, SolidWorks eDrawings, atd.



SpaceTraveler je vyroben z kovu, váží 300 gramů a obsahuje 8 programovatelných modře podsvícených tlačítek. Podporován je systémy Microsoft (Vista 32 bit/64bit, XP x86/x64, Windows 2000), UNIX (HP-UX 11, IBM AIX 5.2, Sun Solaris 8 a vyšší) a také Linux (Redhat Enterpirse Linux WS 3 či SuSE 9.0 a vyšší). Připojuje se přes rozhraní USB a výrobce na něj poskytuje dvouletou záruku.

Zdroj: 3Dconnexion, Tech Data