Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

The Outer Worlds: nadějné falloutovské RPG od Obsidianu možná už v srpnu

26.2.2019, Jan Vítek, aktualita
The Outer Worlds: nadějné falloutovské RPG od Obsidianu možná už v srpnu
Někteří fanoušci jsou zklamaní z toho, kam Bethesda dovedla sérii Fallout a právě ti mohou být zvědaví na to, jak se předvede studio Obsidian Entertainment se svým titulem The Outer Worlds. Ten by mohl nastoupit už v srpnu. 
Obsidian Entertainment je už ne zas tak čerstvý přírůstek v portfoliu firmy Microsoft, který už nepracuje na cRPG ve stylu Pillars of Eternity nebo Tyranny, ale na hře, která nám může v mnohém připomenout Fallout a nadějí fanoušků je, že The Outer Worlds bude následovník hodný odkazu Fallout New Vegas. A modří už vědí, že šance jsou skutečně vysoké, protože tento díl Falloutu vytvořilo právě studio Obsidian Entertainment. To tak už mnohokrát ukázalo, že mu RPG opravdu jsou a v žánru 3D her s otevřeným světem také nejsou žádní nováčci, takže se prostě očekává kvalita. 
 
 
Titul The Outer Worlds byl ohlášen pro tento rok a nyní to vypadá, že ani nebude muset uběhnout celý, respektive že nepůjde o hru chystanou pro převánoční sezónu, která je obvykle nabita podzimními blockbustery. 
 
Nejde navíc o žádné spekulace, ale o informace přímo ze steamových stránek hry, kde už je konkrétní datum 6. srpna. Toto datum bylo později ze stránek odstraněno, ale to už bylo jaksi pozdě. Nyní už jen záleží na tom, zda jsme toto datum ještě neměli vidět, nebo byl důvod jeho odstranění jiný, jako že neodpovídá opravdovým záměrům. 
 
Obsidiani zatím žádné oficiální vyjádření o vypuštění hry na trh neučinili, ale dá se říci, že je v jejich vlastním zájmu hru vypustit ještě před nástupem října a listopadu. Na druhou stranu, vydávat na trh hru uprostřed letních prázdnin také nemusí být žádné terno, ale to už by si jeden nevybral nikdy. 
 
The Outer Worlds je titul, který by opravdu měl připomenout starý Fallout New Vegas a nabídnout hodně dialogů, možností voleb pro ovlivnění příběhu, perků a možností, jak si herní postavu vylepšit. Práce na něm byly odstartovány dávno před tím, než si studio Obsidian Entertainment pořídil Microsoft a dosud to vypadá, že tato skutečnost hru nijak neovlivnila. Tak držme palce, aby se dobrá věc podařila. 
 
Zdroj: KitGuru