Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Thermaltake Element S - skříň se šesti S

26.1.2009, Jan Vítek, aktualita
Thermaltake Element S - skříň se šesti S
Společnost Thermaltake přichází s další počítačovou skříní, pro niž našla nové označení Element S. Poprvé se tento model uvede exkluzivně v Severní Americe a až pak se dostane do dalších částí světa. Element S má dle informací firmy být...
Společnost Thermaltake přichází s další počítačovou skříní, pro niž našla nové označení Element S. Poprvé se tento model uvede exkluzivně v Severní Americe a až pak se dostane do dalších částí světa.



Element S má dle informací firmy být zcela odlišný než ostatní modely, které byly navrhovány spíše pro herní sestavy. Sešlo se zde šest S - Silence, Sophisticated, Spacious, Stream, Speedy a Substantial. Skříň má tak nabídnout tichý provoz, elegantní design, mnoho pozic pro pevné disky, efektivní chlazení a rychlou instalaci.

Co se týče technických specifikací, pak jde o Middle Tower vyrobený z SECC s rozměry 505 x 230 x 540 mm a hmotností 8,74 kg. Exteriér i interiér je nabarvený černou barvou a k chlazení Thermaltake využil přední 1300RPM 120mm ventilátor, zadní 140mm ventilátor s horním 230mm odvádějí vzduch ze skříně a boční 230mm jej do ní vhání. Otáčky jsou zde postupně 1000, 600 a 800 RPM a dále je možné dát dopředu ještě jeden 120mm kus a dozadu dva 60mm.

Thermaltake také mluví o velkém množství pozic pro disky. Pro 5,25" zařízení tu máme tři pozice, pro 3,5" sedm pozic a netradičně také ještě dvě pro 2,5" disky. Ty se budou velmi hodit, pokud plánujete využití SSD. Mezi přední I/O pak patří audio, 2x USB a eSATA.

Zdroj: TZ Thermaltake