Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Thermaltake Level 10 dostal webové stránky a je připraven k produkci

27.8.2009, Jan Vítek, aktualita
Thermaltake Level 10 dostal webové stránky a je připraven k produkci
Společnost Thermaltake již delší dobu společně s BMW Group DesignWorksUSA vyvíjejí novou zajímavou skříň Level 10, kterou snad poprvé ukázala na letošním CeBITu. Tam se ale stejně jako na Computexu jednalo o prototypy, či designové studie,...
Společnost Thermaltake již delší dobu společně s BMW Group DesignWorksUSA vyvíjejí novou zajímavou skříň Level 10, kterou snad poprvé ukázala na letošním CeBITu. Tam se ale stejně jako na Computexu jednalo o prototypy, či designové studie, avšak nyní je již Level 10 připraven k výrobě ve velkém.



Jeho vypuštění na trh se odehraje někdy v letošním říjnu a cena byla stanovena na nemalých 690 USD. Na speciálních stránkách se pak sami můžete podívat, co vše tato skříň nabízí. Nyní již tedy máme k dispozici také specifikace hovořící o rozměrech 614 x 318 x 666 mm (vcelku pekelné míry), hmotnosti 21,4 kg a celohliníkovém provedení.



K dispozici bude Level 10 v černé barvě, disponuje šesti pozicemi pro HDD/SDD a třemi pro optické mechaniky, vepředu má jeden eSATA, čtyři USB 2.0 a HD Audio, osm pozic pro karty a je kompatibilní s deskami mATX a ATX. Chlazení zajišťuje přední 140mm ventilátor s červeným podsvícením na 1000 RPM, zadní 120mm model na 1300 RPM a pro pevné disky je tu dvojice 60mm ventilátorů otáčejících se na 2500 RPM.

Máme tu tedy po dlouhé době něco nového a neotřelého z oblasti počítačových skříní, ale nastolení nového trendu se konat bude jen těžko.

Zdroj: TZ Thermaltake