Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Thermaltake představuje novou barevnou skříň M9D

30.4.2008, Jan Vítek, aktualita
Thermaltake představuje novou barevnou skříň M9D
Společnost Thermaltake neúnavně přichází s dalšími skříněmi. Tentokrát se snaží vnést mezi své modely o něco více dynamického světla, což má zprostředkovat boční 230mm ventilátor Touchcolor s pěti různými barevnými módy, které zprostředkují...
Společnost Thermaltake neúnavně přichází s dalšími skříněmi. Tentokrát se snaží vnést mezi své modely o něco více dynamického světla, což má zprostředkovat boční 230mm ventilátor Touchcolor s pěti různými barevnými módy, které zprostředkují světelné diody. Skříně mají jinak leštěný povrch a využívají jemné kovové mřížky pro nabírání vzduchu.



Rozměry skříně M9D (VI4000BWS) jsou 442 x 200 x 503 mm a hmotnost 7,1 kg, což napovídá, že byl použit nejspíše 0,8 mm SECC materiál. Zmíněný boční ventilátor pracuje při 800 RPM a má vydávat hluk 15 dBA, ale jinak zde máme také klasické přední a zadní 120mm modely s 1300 RPM a 17 dBA, alespoň dle specifikací firmy.

Kompatibilita je zřejmá - skříň pojme základní desky micro ATX či ATX, k čemuž má připraveno 7 záslepek. A nakonec, co se týče šachet, pak pro mechaniky jich zde máme 9, ale to by se nevešly již žádné disky. Pro ty je připravena vyjímatelná šachta, která pojme celkem tři a jedna 5,25" šachta lze pomocí redukcí předělat na externí 3,5".

A nakonec, pokud by se vám skříň zamlouvala, ale nemáte příliš v lásce kolotoče, pak se vyrábí i verze s plnou bočnicí (M9D - VI4000BNS).

Zdroj: TZ Thermaltake