Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
22.2.2024, Karel Polívka, aktualita
Thermaltake uvedl skříň View 270 TG ARGB, která je zajímavá tím, že má průhlednou nejen jednu boční stranu, ale také tu přední. Dále nabízí množství pozic pro chlazení a oddělený prostor pro napájecí zdroj ve spodní části.
vaclav2211 (399) | 22.2.202414:36
Fractal, Fractal, Fraktal...... nic ine , striedmy design a funkcionalita!
Odpovědět0  0
vaclav2211 (399) | 22.2.202414:45
Nestihol som edit: Fractal, Fractal, Fraktal...... nic ine , striedmy design a funkcionalita!
Asi 3 tyzdne dozadu som staval komp za 5K Eur, bez monitora, podmienka bola H9 NZXT komplet ventolator kam sa dal naistalovat a samozrejma RGB. Ale zkz nevadi, ze dal skoro 400Eur naviac za kolotoc. Kazdy sme iny a snad si este pamatame prve lanparty 1990++ ked sa pouzivali na podsvietenie Katodove trubice etc. Najhorsie su na tom klavesnice, ktore sa tvaria ako podsvietene, ale su svietiace. Zlata rada od Logitechu G11­-G19. Velky enter, podsvietene iba znaky. Kedy vyrobcovia klavesnic pochopia rozdiel medzi svietiacou a podsvietenou klavesnicou?, ale srat na pouzivatelov, hlavne ze to kupuju decka.

PS pamata niekto Termaltake Tsunami?
Odpovědět0  0
GuFuXu (31) | 22.2.202421:25
Klávesnice je to jediné, kde má podsvícení funkční smysl.
Dnes mi došla už třetí Logitech G213 Prodigy. Jednu mám cca 2 roky v pracovně, jednu má rok syn a jednu jsem teď bral jako externí k noťasu.
Odpovědět1  0
Karel Polívka (1098) | 22.2.202422:39
Napadají mě 3 další případy, kdy může mít nějaká forma integrovaného osvětlení smysl:

1­) Osvětlení na zadní straně monitoru, které může v noci zmírňovat ostrý přechod mezi svítícím displejem a tmou kolem něj. To lze řešit třeba i nějakou lampičkou v místnosti někde bokem, což se často dělá, ale je to příklad, kdy může mít integrované osvětlení nějaký funkční smysl. A třeba u monitoru, který mám zrovna teď na stole před sebou, osvětlení na jeho zadní straně tlumeně osvětluje i prostor přímo pod ním, což je v noci taky praktické, když vidím i v naprosté tmě obrysy toho, co se pod ním a za ním nachází a nejen před ním ­(tady samozřejmě hodně záleží na typu stojanu monitoru a rozmístění věcí na stole, ale uvádím to jako další příklad, když to tak i v mém případě je­).

2­) Osvětlení na myši ­- aby bylo hned vidět, že se po spuštění nějaké hry podle jiného způsobu osvětlení v pořádku aktivoval mnou nastavený profil s nastavením myši právě pro tu danou hru ­(i zde mluvím z vlastní zkušenosti­).

3­) Osvětlení nějakých komponent v PC ­- aby bylo i z dálky vidět, zda je PC zapnuté nebo nikoli, což se může někdy hodit. Samozřejmě pokud má už integrované osvětlení třeba klávesnice nebo myš, ten přínos by už tak velký nebyl, ale záleželo by viditelnosti :­-)
Odpovědět0  0
GuFuXu (31) | 22.2.202412:00
Každého věc, ale já radši čumím nerušeně do monitoru bez pocitu, že vedle mě přistává UFO.
Už jen chybí, aby z toho vylezl Alzák.
Odpovědět3  1
Jardadoma (1546) | 23.2.202416:21
Krásný příspěvek :o)
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.