Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Thermaltake Xaser VI - informační stránky spuštěny

30.11.2007, Jan Vítek, aktualita
Thermaltake Xaser VI - informační stránky spuštěny
Společnost Thermaltake spustila prezentaci na webu ohledně svých skříní Xaser VI, jako to učinila nedávno ve spojení s modely Armor+. Skříně Xaser VI se (zcela nepřekvapivě) vyvinuly z původních modelů Xaser a nyní nabízejí hliníkový přední...
Společnost Thermaltake spustila prezentaci na webu ohledně svých skříní Xaser VI, jako to učinila nedávno ve spojení s modely Armor+. Skříně Xaser VI se (zcela nepřekvapivě) vyvinuly z původních modelů Xaser a nyní nabízejí hliníkový přední panel a 1mm SECC tělo s bohatými designovými prvky, jež nemusí být každému po chuti. Můžete si vybrat mezi dvěma základními zbarveními - kombinací stříbrné a černé a černé s červenou.



Xaser IV také nejsou stejně jako Amor+ žádní drobečci. Nabízejí 10 záslepek pro karty (obyčejně je jich 7), 14 šachet pro mechaniky a nastavitelný most pro podepření napájecího zdroje, takže zde se s Armor+ shodují. V blízké budoucnosti má nastoupit do prodeje také verze Xaser IV s integrovaným vodním chlazením pro tři 5,25" pozice (v označení přibylo písmeno L - tedy např. model VG400LBNA), které má vynikat rychlou instalací, ale doufejme, že i dostatečným výkonem a akceptovatelnou hlučností. Tyto skříně budou již vážit necelý čtvrt metráku, což je oproti základní 18kg verzi, která sama o sobě není zrovna lehká, podstatný rozdíl. Zde by se již pomalu vyplatila kolečka, protože s nainstalovanými komponenty již bude přenášení těchto skříní za trest. Dovnitř lze také nainstalovat až šest 120mm či 140mm ventilátorů a základní desku o velikosti EATX (Extended ATX). O těchto modelech se více dozvíte na jejich domovské stránce (viz zdroj).

Zdroj: TZ Thermaltake