Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Tiskové novinky od HP řady LaserJet směřují do malých a středních podniků

9.9.2008, Jan Vítek, aktualita
Tiskové novinky od HP řady LaserJet směřují do malých a středních podniků
Společnost Hewlett-Packard uvedla na trh dvě nové tiskárny - HP Color LaserJet CP2020 a HP Color LaserJet CM2320 MFP, které jsou určeny po potřeby malých a středních podniků. Tiskárna CP2020 využívá nový toner HP ColorSphere, jenž má nabídnout...
Společnost Hewlett-Packard uvedla na trh dvě nové tiskárny - HP Color LaserJet CP2020 a HP Color LaserJet CM2320 MFP, které jsou určeny po potřeby malých a středních podniků. Tiskárna CP2020 využívá nový toner HP ColorSphere, jenž má nabídnout větší rozsah barev, a tím lepší kvalitu pro tisk fotografií, dále software HP Marketing Resources a sadu HP In-House Marketing Starter Kit pro tvorbu vlastních materiálů.



CP2020 nabízí tisk v černobílém i barevném režimu rychlostí až 20 stran za minutu, technologii Instant-on zajišťující brzký tisk po startu a také síťové rozhraní (10/100 Ethernet) vedle USB 2.0. O řízení se pak stará 450MHz procesor, v základu se 128 MB paměti a základní zásobník má kapacitu 250 listů. Ruční podavač pro speciální média je také součástí výbavy a pro hotové stránky je zde výstupní zásobník s kapacitou 125 listů. Tiskárna již má být k dostání.



HP Color LaserJet CM2320 MFP nabízí pak více funkcí, ale stejnou rychlost tisku. Pak můžeme ještě s tímto zařízením kopírovat, skenovat a faxovat. Softwarová výbava je shodná a stejně tak základní vstupní zásobník, který se dá ale doplnit o další se stejnou kapacitou. A potom zde máme i víceúčelovou vstupní příhrádku na 50 listů, což nám celkovou kapacitu navyšuje na 550 listů. Využitý je zde také 450MHz procesor, ale už 160 MB paměti rozšiřitelné na 416 MB. Tento model již má být stejně jako CP2020 dostupný již nyní.

Zdroj: TZ Hewlett-Packard