Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Tomorrow Systems se stal distributorem X-MI reproduktorů

20.11.2008, Jan Vítek, aktualita
Tomorrow Systems se stal distributorem X-MI reproduktorů
Společnost Tomorrow Systems oznámila, že se stala distributorem firmy X-MI. Jedná se o výrobce kompaktních reproduktorů s technologií Vacuum Bass. Těch se tak již dočkáme na českém a slovenském trhu. Jedná se o malé reproduktory vhodné pro...
Společnost Tomorrow Systems oznámila, že se stala distributorem firmy X-MI. Jedná se o výrobce kompaktních reproduktorů s technologií Vacuum Bass. Těch se tak již dočkáme na českém a slovenském trhu.



Jedná se o malé reproduktory vhodné pro mobilní zařízení, jež mají vylepšené podání basů a integrované dobíjecí Li-ion baterie. Můžeme si zvolit třeba reproduktory X-mini, které lze roztáhnout jako harmoniku a zase složit pro účely přenášení. Tyto modely dokážou hrát na baterie až 8 hodin, takže se hodí jako doplněk k MP3 přehrávačům, telefonů, atp.

Technické specifikace hovoří o hmotnosti 52 g, rozměrech 52 x 52 x 64,5 a co se týče zvukových kvalit, výstupní výkon je 2,4 W, frekvenční odezva 100 Hz - 20 kHz, odstup signálu od šumu 89 dB a zkreslení pod 0,5 procenta. Zajímavé je, že specifikace na stránkách výrobce hovoří o výdrži 4 - 6 hodin. Maxima 8 hodin má dosáhnout až další verze:

Nástupce - X-mini Max, což jsou ještě výkonnější reproduktory (cca 3,5 W) tentokrát ve stereu a s delší výdrží na baterie. Reproduktory můžeme spojit pomocí dodáváného kabelu a nebo naopak použít jako dva nezávislé mono. Cena byla pro X-mini stanovena na 499 Kč s DPH a X-mini Max přijdou na 999 Kč s DPH.

Zdroj: TZ Tomorrow Systems