Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Toshiba ohlašuje notebooky Satellite P Series

8.3.2012, Michal Vysušil, aktualita
Toshiba ohlašuje notebooky Satellite P Series
Známý výrobce na počítačovém trhu, společnost Toshiba, ohlašuje nové notebooky řady Satellite P. Jedná se o čtyři nové modely, které zaujmou své uživatele především vysokým výkonem, poslední generací procesorů, dedikovanou grafickou kartou...
Známý výrobce na počítačovém trhu, společnost Toshiba, ohlašuje nové notebooky řady Satellite P. Jedná se o čtyři nové modely, které zaujmou své uživatele především vysokým výkonem, poslední generací procesorů, dedikovanou grafickou kartou a volitelným 3D displejem. V nabídce budou 15,6“ laptopy (P850, P855) a 17.3“ (P875 a P870).



Řada přenosných počítačů Toshiba Satellite P bude disponovat nejnovější generací výkonných procesorů od Intelu. O zobrazení se postarají nové grafické karty Nvidia. Operační paměť bude typu DDR3 a její velikost bude jistě více než dostačující. Pro vaše data poslouží pevný disk s kapacitou 1 TB nebo hybridní disk 750 GB/8 GB. Jako optickou mechaniku zde nalezneme DVD vypalovačku nebo Blu-ray.

Dále nám notebooky nabídnou čtveřici USB 3.0 portů, HDMI, WiFi, WiDi, Gigabitový ethernet nebo podsvícenou klávesnici. O lepší zážitek z multimédií se postarají zabudované reproduktory od výrobce Harman Kardon. Ve víku displeje je umístěna webová kamera s full HD rozlišením. Model Toshina Satellite P855 nabídne 3D displej (bez nutnosti použít speciální brýle).

Notebooky z řady Satellite P se dostanou na trh zhruba v polovině letošního roku.

Zdroj: techPowerUp