Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Toshiba Satellite A100-912 - nový hi-end

25.10.2006, Jan Vítek, aktualita
Toshiba Satellite A100-912 - nový hi-end
Zaměřený na výkon a eleganci je nový Satellite A100-912 - vedoucí notebook své řady, který včera u nás představila firma Toshiba. Tento notebook je vybaven speciální klávesnicí s Easy Key klávesami pro multimédia, jež je odolná vůči polití....
Zaměřený na výkon a eleganci je nový Satellite A100-912 - vedoucí notebook své řady, který včera u nás představila firma Toshiba. Tento notebook je vybaven speciální klávesnicí s Easy Key klávesami pro multimédia, jež je odolná vůči polití. Díky ní byste v případě takovéto nehody měli mít více než dostatek času uložit rozdělanou práci, notebook vypnout a až pak si nafackovat.


Co se týče komponent, pak to nejviditelnější - LCD displej - je širokoúhlý s úhlopříčkou 15,4 a rozlišením WXGA. Pro lepší podání obrazu je LCD také vybaveno firemní TruBrite technologií. Satellite A100-912 je založen na platformě Intel Core 2 Duo T7400 a může tedy využívat síly dvou jader. Obrazový subsystém je pak tvořen čipem GeForce Go 7600 s vlastní 256MB DDR pamětí. Toshiba notebook dále vybavila 1GB DDR2 hlavní operační paměti pracující na 533MHz, 120GB pevným diskem, multiformátovou dvouvrstvou DVD vypalovačkou a reproduktory založenými na technologii od Harman Kardon.


Samozřejmostí jsou už pak bezdrátová rozhraní Wi-Fi a/b/g a Bluetooth společně s ethernetem a 56k modemem. Další I/O prvky tvoří 4 USB2.0 porty nebo i.LINK čtečka paměťových karet (SD, Memory Stick, Memory Stick Pro, MultiMedia Card a xD-Picture Card.

Zdroj: Toshiba