Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Ubisoft chystá Gods & Monsters: Zelda pro PC?

11.6.2019, Jan Vítek, aktualita
Ubisoft chystá Gods & Monsters: Zelda pro PC?
Společnost Ubisoft představila novou akční adventuru, kterou pojmenovala prostě jako Gods & Monsters. Její grafika a zpracování nám přitom může velice připomenout titul Zelda: Breath of the Wild, kterého jsme se na PC, Xboxu ani PS nedočkali.
Gods & Monsters tvoří stejný tým, který nám přinesl Assassin's Creed Odyssey a hotovo by měl mít 25. února příštího roku. V tento den bude hra vypuštěna pro PC, Xbox One a PlayStation 4 a dále i Nintendo Switch a Google Stadia. 
 
 
Se Zeldou Breath of the Wild pojí tento titul podobný grafický styl, kde spíše než o realističnost jde o přiblížení se k animákům. Nicméně to neznamená, že grafika bude jednoduchá, to v žádném případě, ostatně o tom dobře vypovídají okolní obrázky, stejně jako zveřejněný filmový trailer. 
 
 
Autoři posledního Assassin's Creed nemuseli ani opustit téma řecké mytologie, protože právě té se budou Gods & Monsters týkat. Hrát budeme za hrdinu zvaného Fenyx, který je na výpravě za opětovným získáním moci pro řecké bohy, kteří o ni byli okradeni Týfónem, který je popisován jako obr se stovkou dračích hlav, hlasem člověka, psa a býka, obrovskými křídly rozpoutávajícími zemětřesení i hurikány a který si troufal na samotného Dia.
 
Na své cestě se potkáme s mnoha notorický známými tvory, jako jsou kyklopové, harpie či gorgony. Od bohů z Olympu dostaneme speciální schopnosti, které se budou hodit na povrchu i v podzemních dungeonech. Stejně tak budeme moci klouzavě poletovat nad zemí, což už zcela jasně ukazuje na inspiraci Zeldou. 
 
 
A ačkoliv se o hře mluví jako o akční adventuře, lze si představit, že tu bude řada RPG prvků, ale o tom se zatím nic nedozvíme. 
 
Zdroj: techPowerUp