Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Ubisoft odhalil 108 her pro předplatitele Uplay+

17.7.2019, Jan Vítek, aktualita
Ubisoft odhalil 108 her pro předplatitele Uplay+
Společnost Ubisoft představila už na E3 svou službu Uplay+, která bude určena výhradně pro PC. Nyní se dozvídáme podrobnosti i o tom, jaké konkrétní hry ze slíbené více než stovky titulů si budeme moci zahrát v rámci předplatného. 
Hrát libovolné hry z nabídky v rámci předplatného je v herním světě nový hit, který pro hráče může představovat ušetřené peníze a pro vydavatele zase jistý a předvídatelný zisk. Hráč by si ale měl spočítat, zda se v nabídce dané služby setká s takovými tituly, aby se mu předplatné vyplatilo oproti klasickému kupování jednotlivých her. Co se týče vydavatele, ten to má jistě velice dobře spočítané, i když musí žít v nejistotě, kolik oveček se mu povede do systému nahnat. 
 
 
Co se týče služby Ubisoft Uplay+, ta byla slíbena pro PC a za 15 eur bychom měli mít výběr z více než stovky her. A to s tím, že pro tituly z nabídky budou k dispozici všechna dostupná DLC, a to hned, jak budou k dispozici, plus je tu nabídka hraní betaverzí vyvíjených titulů. 
 
 
Ubisoft dříve neprozradil, které konkrétní hry si budeme moci na Uplay+ zahrát, i když bylo jasné, že to budou především nebo snad výhradně hry z jeho vlastní nabídky. To je právě obecný problém s podobnými službami. Hráč by musel být opravdu velký fanoušek Ubisoftu, aby se mu to vyplatilo a nějaký rekreační hráč, který si pečlivě vybírá, co mu zabere jeho drahocenný čas, o to těžko bude mít zájem. Ale nepředbíhejme. 
 
Nyní se už můžeme podívat na plný seznam 108 her, které budou na Uplay+ k dispozici. Je to jednak 16 titulů série Assassin's Creed, 7 série Far Cry, 11x Might and Magic, 6x Rayman, 7x The Settlers a 19x Tom Clancy. To už jsme na 66 hrách a ještě jsme ani nezahrnuli sérii Anno, Prince of Persia a další jednotlivé hry, takže je jasné, že veškerou nabídku dokáže pokrýt sám Ubisoft ze své zahrádky. 
 
 
Služba Uplay+ bude k dispozici od 3. září tohoto roku a my si ji budeme moci vyzkoušet zdarma na jeden měsíc. Ale i tak se budeme muset registrovat a zadat i pozdější způsob placení pomocí karty, PayPal nebo PaySafe, aby nás Ubisoft mohl už za další měsíce zbavit 15 eur. Nicméně slibuje, že předplatné není spojeno s žádnou výpovědní lhůtou nebo jakýmkoliv jiným závazkem. Bude také k dispozici pro využití s Google Stadia, a to někdy od příštího roku. V takovém případě už nebudeme muset kupovat krom samotný her ani výkonné herní PC. 
 
Zdroj: Hexus.net