Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Ubisoft ve videu ukázal na říjen chystaný Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

10.5.2019, Jan Vítek, aktualita
Ubisoft ve videu ukázal na říjen chystaný Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint
Ubisoft si pro nás na letošní podzim chystá titul Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint, který byl nyní představen i v rámci dlouhého videa přímo ze hry. Můžeme se tak podívat, o čem bude tento nástupce dílu Wildlands. 
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint nás jako díl navazující na Wildlands zavede do různorodého a otevřeného světa plného nebezpečí, v němž se budeme moci pohybovat sami v kůži elitního vojáka, nebo se třemi dalšími v kooperačním režimu. Bojovat budeme proti "Vlkům", jak jsou označeny jednotky složené z bývalých amerických vojáků, které mají k dispozici smrtící výbavu. Ti ovládají Auroru, což v tomto případě není tajný průzkumný letoun, ale souostroví v jižním Pacifiku, které patří společnosti Skell Technology. K dispozici mají také celou armádu dronů, které jsou jednak průzkumné, ale také vybavené zbraňovými systémy.
 
 
Hra je připravována na 4. říjen pro PC, Xbox One a PlayStation 4 a jako obvykle si budeme moci krom základní verze vybrat i dražší s rozšířenou nabídkou. A ještě před tím bude možné si hru vyzkoušet v rámci beta testu, ale to bude jistě ještě upřesněno a ohlášeno, až to bude aktuální. Nicméně to vypadá, že i v tomto případě Steam ostrouhá, protože bylo ohlášeno, že hra bude k dispozici buď v Ubi Store nebo v Epic Games Store. 
 
 
My tu máme také jednak trailer a pak ještě daleko zajímavější a delší video ukazující samotnou hru. 
 
 
Breakpoint bude zkoušet především schopnost přežití našeho elitního vojenského avatara, který se bude pohybovat na nepřítelem ovládaném území. Ten bude mít samozřejmě k dispozici velké množství zbraní, dovedností a výbavy s možností vlastnoručních úprav a tvorby (česky řečeno craftění). Ubisoft také slibuje sociální rozměr a konkrétně pak třeba PvP arénu, kde budeme bojovat 4 proti 4. 
 
Vedle standardní edice za standardních 60 eur je již v předprodeji k dizpozici ještě zlatá edice s ročním Season Pass a možností si zahrát o tři dny dříve než ostatní, a to za 100 eur. Za deset eur navíc dostaneme ještě Ultimate Edition s Survivor Pack, misi Sacred Land mission a Off-Road Pack. A pokud si ještě připlatíme, pak tu je Wolves Collector's Edition, která nabídne i sběratelské předměty jako figurínu, Walkerovy psí známky a praktický přínos bude mít mapa Aurory, kterou si můžeme vzít i do vany, protože je voděvzdorná a očekávaný soundtrack. 

Zdroj: Ubisoft