Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

ViewSonic představuje detailně nový 28“ Full HD displej VX2835wm

5.9.2007, Marek Štelčík, aktualita
ViewSonic představuje detailně nový 28“ Full HD displej VX2835wm
Společnost ViewSonic, známý dodavatel zobrazovacích produktů, představuje další novinku ve svém portfoliu širokoúhlých, multimediálních a HD displejů. Úhlopříčka tohoto displeje je 28“ (27,5“ viditelně) a modelové číslo je VX2835wm. Společnost...
Společnost ViewSonic, známý dodavatel zobrazovacích produktů, představuje další novinku ve svém portfoliu širokoúhlých, multimediálních a HD displejů. Úhlopříčka tohoto displeje je 28“ (27,5“ viditelně) a modelové číslo je VX2835wm. Společnost ho potom prezentuje velmi růžovými a marketingovými slovy, kde tiskový mluvčí oznámil: „Tento plně vybavený multimediální HD displej je volbou bez kompromisů pro všechny, kteří jsou limitováni prostorem, nebo ty, kteří chtějí povýšit svůj počítač i požitek z jeho používání o další stupeň. Na novém displeji tak můžete pracovat, hrát si a užívat v HD stylu.“ Samotný vzhled potom kombinuje černou a stříbrnou barvu.


Nativní rozlišení širokoúhlého panelu je 1920 x 1200 pixelů a displej nabídne široké pozorovací úhly (až 176 stupňů vertikálně i horizontálně). Displej VX2835wm ve spolupráci s technologií ClearPicture dosahuje doby odezvy 3ms. Analogové a digitální (s HDCP) vstupy včetně komponentního, PC-VGA a HDMI dělají tento displej vhodným řešením pro připojení Xbox 360 nebo PS3 HD herních konzolí stejně jako HD set-top boxů nebo Blue Ray a HD DVD videozdrojů. Splněny jsou normy TCO’06 a je oficiálně certifikován pro Windows Vista. Spotřeba je průměrně 64 wattů a záruka je standardní dvouletá. Kontrastní poměr tohoto displeje je 800:1 a jas 500 cd/m2. Nechybí však ani zabudované reproduktory a novinka podporuje 16,7 miliónu barev. Doporučená koncová cena bez DPH bude 22 500Kč a dostupný má být od října tohoto roku.

Zdroj: ViewSonic